Tabu
PEOPLESlider

Irina Rimes, nevoită să facă credit la bancă. Motivul incredibil!

Irina Rimes a făcut dezvăluiri inedite în podcast-ul lui Andi Moisescu. Vedeta a vorbit despre startul carierei sale și despre faptul că a fost nevoită să ia un credit de la bancă pentru a intra în lumea muzicii.

„Eu am început împrumutând bani de la bancă ca să-mi plătesc un credit pe care l-am terminat acum vreo 2 sau 3 ani”, a mărturisit celebra cântăreață, în timpul ultimului podcast făcut de Andi Moisescu.

Vedeta a transmis cu mare dezamăgire că banii îi fuseseră ceruți de casă de discuri pentru a primi un contract. „Ca să mă semneze”, a precizat solista.

„Asta era o combinație de pe aici. Între timp am învățat ce înseamnă combinație. E ca și cum «bă, eu te semnez, dar am nevoie de bani să investesc în proiectul tău și cumva trebuie să vii tu cu banii de acasă că eu n-am.» Eu nu știam atunci cum funcționează lucrurile. Pentru mine era o chestie nouă. Și, în general, România era ceva de neatins, era o încercare tristă de a face ceva”, a explicat Irina Rimes.

Întrebată cum a reușit să-și găsească locul în muzica românească, artista a oferit un răspuns tranșant. Totodată, artista a transmis un sfat plin de înțelepciune pentru ce-i care se află la început de drum.

„Eu cred că se dorea o fată care să cânte în zona moldovenilor…Carla Dreams, The Motans.(…) Cred că era un loc liber.(…) E ușor să-ți găsești în loc în muzică dacă vii cu ceva care încă nu există sau ceva care lipsește. Atunci îți e ușor, în rest e foarte greu”, a dezvăluit Irina Rimes.

ARTICOLE SIMILARE

Surprinde-ti iubitul cu un desert delicios – tarta cu citrice

realitatea

De ce săpunul, apa și dezinfectantul sunt cei mai mari dușmani ai coronavirusului

Andreea Damian

Un milion de dolari pe an: incredibilul contract prenupțial dintre Kim Kardashian și Kanye West

Andreea Damian

Un nou scandal zguduie familia regală britanică. Prințul, trimis în judecată

Andreea Damian

Westworld revine la HBO, aveți grijă la vânătoare, vânătorul poate fi vânat

realitatea

Detaliul legat de vestimentația Reginei care a trecut neobservat până acum

Andreea Damian

Scrie un comentariu