Tabu
FASHIONSlider

Săptămâna Modei de la Milano | Gucci a făcut spectacol: a adus pe scenă 68 de perechi de gemeni identici

Între un joc de iluzie și un omagiu personal, Alessandro Michele, directorul artistic al mărcii, a putut să captează atenția publicului său.

În cadrul show-ului său de primăvară-vară 2023, designerul a ales să le aducă un omagiu Esmeraldei și Giulianei, „cele două mame ale mele, care sunt gemene”, explică el pe contul de Instagram al brandului.

Așadar, Michele a găsit inspirație pentru prezentare într-un mediu familial neobișnuit, pe măsură ce a crescut crezând că are două mame: propria sa mamă genetică și sora ei geamănă. Le-a numit pe amândoi „mamă”, pentru că și-au crescut familiile în apartamentele învecinate, din moment ce nu suportau să fie despărțite una de cealalaltă.

La Săptămâna Modei de la Milano, Gucci a „furat” spectacolul. Alessandro Michele a ales 68 de perechi de gemeni identici ca modele pentru colecția sa de primăvară-vară 2022-2023 numită „Twinsburg”, care a fost prezentată la Săptămâna Modei.

Michele a spus că prezentarea colecției Gucci în dublu exemplar a dat mai multă putere articolelor de îmbrăcăminte, relatează AP.

Jachetele matlasate, cu flori, rochiile de mătase cu volane cu broderie sau pantalonii bărbăteşti cu jartiere, care dezvăluie partea superioară a coapsei, au atras cel mai mult atenția.

ARTICOLE SIMILARE

De la fetiș la modă: ascensiunea către popularitate a latexului

Andreea Damian

Gina Pistol nu a dat Bacalaureatul. Ce meserie are la bază soția lui Smiley / Artistul a luat o notă mare

Andreea Damian

Membra Spice Girls care-și duce iubiții la medic înainte de a întreține relații intime

Andreea Damian

Cele 5 zodii care au toate șansele să devină bogate în curând! Atrag banii ca un magnet

Andreea Damian

Regina Marii Britanii, la 92 de ani. 16 lucruri surprinzătoare despre ea

Andreea Damian

HBO a lansat primele imagini din ultimul sezon Game of Thrones

Andreea Damian

Scrie un comentariu