Tabu
Image default
FASHIONSlider

Săptămâna Modei de la Milano | Gucci a făcut spectacol: a adus pe scenă 68 de perechi de gemeni identici

Între un joc de iluzie și un omagiu personal, Alessandro Michele, directorul artistic al mărcii, a putut să captează atenția publicului său.

În cadrul show-ului său de primăvară-vară 2023, designerul a ales să le aducă un omagiu Esmeraldei și Giulianei, „cele două mame ale mele, care sunt gemene”, explică el pe contul de Instagram al brandului.

Așadar, Michele a găsit inspirație pentru prezentare într-un mediu familial neobișnuit, pe măsură ce a crescut crezând că are două mame: propria sa mamă genetică și sora ei geamănă. Le-a numit pe amândoi „mamă”, pentru că și-au crescut familiile în apartamentele învecinate, din moment ce nu suportau să fie despărțite una de cealalaltă.

La Săptămâna Modei de la Milano, Gucci a „furat” spectacolul. Alessandro Michele a ales 68 de perechi de gemeni identici ca modele pentru colecția sa de primăvară-vară 2022-2023 numită „Twinsburg”, care a fost prezentată la Săptămâna Modei.

Michele a spus că prezentarea colecției Gucci în dublu exemplar a dat mai multă putere articolelor de îmbrăcăminte, relatează AP.

Jachetele matlasate, cu flori, rochiile de mătase cu volane cu broderie sau pantalonii bărbăteşti cu jartiere, care dezvăluie partea superioară a coapsei, au atras cel mai mult atenția.

ARTICOLE SIMILARE

Vedeta din România care l-a „ispitit” pe Jude Law s-a întors în țară pentru un nou proiect

Andreea Damian

Capotă Monica Maria la V for Vintage!

realitatea

Cum știi că ești o victimă a furtului de identitate și ce să faci în acest caz

Andreea Damian

Trend Alert: Stilul rusesc/Matryoshka

realitatea

Premiul LVMH 2021 ⎥ Au început înscrierile la concursul pentru tineri designeri

Ciocîrlan

Iulia Vântur s-a întors în România. Dezvăluiri senzaționale despre viața în India

Andreea Damian

Scrie un comentariu