Home > Agenda > Lady Gaga relansează un album mai vechi și șterge o piesă cu R. Kelly

Lady Gaga relansează un album mai vechi și șterge o piesă cu R. Kelly

lady gaga

Lady Gaga a anunțat că relansează albumul Artpop din 2013. Din noua versiune va lipsi piesa Do What U Want, realizată în colaborare cu artistul R. Kelly (52 de ani).

Solista a compus cântecul împreună cu DJ White Shadow, Martin Bresso și William Grigahcine. DJ White Shadow i-a prezentat artistei conceptul inițial al piesei cu doi ani înainte de lansarea propriu-zisă. Producția melodiei a fost completată în 2013, vocea lui Kelly fiind adăugată mai târziu. Reacțiile pozitive venite din partea fanilor și a criticilor au dus la lansarea piesei ca single. La 10 ianuarie 2019, Gaga și-a cerut iertare pentru colaborare și a înlăturat cântecul de pe toate platformele muzicale digitale, în urma lansării documentarului Surviving R. Kelly, care prezintă acuzațiile de abuz sexual aduse împotriva lui Kelly.

Artpop nu numai că primește o reeditare online. Există, de asemenea, copii fizice noi în magazinele de specialitate. Albumul reeditat, care va fi lansat oficial pe 11 noiembrie, poate fi comandat în prealabil de pe diverse site-uri web.

Artpop este al treilea album de studio al cântăreței americane, lansat la data de 6 noiembrie 2013 de Streamline și Interscope Records.

Lady Gaga a spus că este 100% alături de femeile care aduc acuzaţii rapperului şi că faptele descrise de ele sunt „absolut terifiante”. „Știu că suferă și ar trebui să fie sigure că vocile lor ar trebui să fie auzite și luate în serios”, a scris artista pe Twitter.

În 2013, Gaga a lansat un duet cu Kelly. „Voi înlătura cântecul (n.r. Do What U Want) de pe iTunes şi alte platforme de streaming şi nu voi mai lucra cu el vreodată”, a scris ea pe Instagram. „Îmi pare rău, atât pentru judecata mea greşită de când eram tânără, cât şi pentru că nu am vorbit mai devreme”.

Ea însăși victimă a abuzurilor sexuale, Gaga a explicat că „am făcut piesa și videoclipul într-o perioadă neagră a vieții mele”. „Intenția mea a fost să creez ceva extrem de sfidător și provocator deoarece eram furioasă și încă nu procesasem trauma prin care am trecut. Cântecul se numește ”Do what u want (with my body)” cred că este clar cât de răvășită îmi era gândirea în acel moment”, a spus cântăreața de 33 de ani.

„Dacă m-aș putea întoarce în timp și să am o discuție cu versiunea mea mai tânără i-aș spune să meargă la terapie încă de atunci, că înțeleg starea confuză post-traumatică în care mă aflam, și dacă terapia nu era posibilă pentru mine sau altă persoană în situația mea, să caute ajutor și să vorbească cât mai deschis și mai sincer posibil despre lucrurile prin care am trecut. Îmi cer scuze pentru judecata mea slabă de când eram tânără și pentru faptul că nu am vorbit mai devreme”, a adăugat ea.

 

 

Articole asemanatoare
R kelly
R. Kelly a lăsat-o însărcinată pe Aaliyah și s-a culcat cu mama ei, susține o victimă de-a cântărețului
O nouă înregistrare video a unui abuz sexual al lui R. Kelly a fost predată autorităților americane
r kelly
R. Kelly s-a predat poliției și riscă ani grei de închisoare
r kelly
Cariera lui R. Kelly se apropie de sfârșit?

Comenteaza acest articol

Lady Gaga relansează un album mai vechi și șterge o piesă cu R. Kelly

by Andreea Damian   2 min
0