Tabu
PEOPLESlider

Gabriela Cristea, însărcinată a treia oară?! Detaliul pe care încearcă să-l ascundă

Gabriela Cristea i-a uimit pe fanii săi la aniversarea fiicei sale, Victoria, care a avut loc recent. Prezentatoarea TV a organizat o petrecere de milioane pentru fetița în vârstă de 5 ani.

Totuși, Victoria nu a fost singura sărbătorită a zilei. În mijlocul petrecerii, Gabriela a uimit pe toată lumea în momentul în care a apărut cu încă un tort, pe lângă cel al micuței. Cel din urma a fost pentru Tavi, a cărui zi de naștere a fost cu puțin timp în urmă. Soțul prezentatoarei TV nu se aștepta la asta.

Cuplul a postat o mulțime de imagini de la petrecere pe rețelele de socializare, dar și un clip video pe YouTube, acolo unde au surprins momentele esențiale ale petrecerii.

Fanii vedetei au observat însă și altceva în imagini. Unii dintre internauți s-au întrebat dacă Gabriela nu este însărcinată, și asta pentru că în anumite cadre pare că vedeta are puțină burtică.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul din cele mai trainice cupluri din showbizul românesc. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 8 ani jumătate, pe vremea când Gabriela prezenta o emisiune la Kanal D. Tavi făcea parte din band-ul show-ului „Te vreau lângă mine”.

ARTICOLE SIMILARE

Transformare neașteptată pentru fiica Angelinei Jolie. Shiloh s-a ras pe cap și nu mai arată deloc precum tânăra atrăgătoare de pe covorul roșu

Andreea Damian

Emily Burghelea se pregătește să-i taie moțul fiicei sale. Detalii despre eveniment

Andreea Damian

Fă o poză contrapposto pentru a părea mai atrăgătoare – zic asta chiar oamenii de știință

realitatea

Propunerea României pentru Premiile Oscar 2024. Filmul va intra în cinematografele din țară în octombrie

Andreea Damian

Johnny Depp rupe tăcerea după ce a fost acuzat de violență domestică de Amber Heard

Andreea Damian

Păzea, în 2019 se poartă ochelarii de soare pentru schi supradimensionați

realitatea

Scrie un comentariu