Tabu
PEOPLESlider

Fostul iubit al Cristinei Cioran are o nouă relaţie?! Cum a fost surprins Alex Dobrescu cu o femeie – FOTO

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au o fetiță împreună, însă de comun acord s-au separat la începutul acestei luni.

Fostul partener al actriței pare să fi depășit deja momentul, deoarece el a fost surprins recent în compania unei femei în ipostaze intime.

Fostul iubit al Cristinei Cioran s-a fotografiat în timp ce se săruta cu o altă femeie, la doar câteva săptămâni de la despărțirea de Cristina.

Bărbatul a postat pe Instastory o imagine dintr-un lift, alături de o femeie căreia nu i-a dezvăluit identitatea. Se pare că Alex Dobrescu ar avea o nouă relație.

ilele trecute, bărbatul surprindea pe toată lumea după ce spunea sus și tare că s-a despărțit de Cristina Cioran. Sătulă de toate aceste lucruri, actriţa i-a trimis acestuia o serie de mesaje în care îl acuză că lumea nu știa de el până să fie iubitul ei.

La rândul lui, acesta a decis să posteze pe Instagram mesajele pe care aceasta i le-a trimis cu intenția de a le arăta și celorlalți cum este jignit.

„Am căzut de comun acord să luăm o pauză. Ne iubim, dar avem niște divergențe de opinii.”, a declarat Cristina Cioran pentru Fanatik.ro.

La câteva zile după anunțul despărțirii, Alex Dobrescu a spus că lucrurile merg bine între el și mama fetiței sale și că se vor căsători în viitorul apropiat. “Nu ne-am despărțit, se speculează multe lucruri, ne iubim cu adevărat. Este doamna și femeia vieții mele, mi-a dăruit cel mai frumos cadou pe lume. După băiatul pe care îl am, mi-a făcut o fetiță perfectă și în curând o să ne căsătorim.”, a declarat acesta.

ARTICOLE SIMILARE

Nick Cave a publicat o scrisoare deschisă cu privire la doliul după fiul său

realitatea

Care sunt concurenții de la „Te cunosc de undeva”. Schimbare totală în sezonul 17

Andreea Damian

Prințul Charles se lansează în lumea modei

Ciocîrlan

De cine este mândru zilele acestea Marcel Pavel

Tabu Tabu

Un nou scandal între Brad Pitt și Angelina Jolie. Motivul pentru care actorul își dă în judecată fosta soție

Andreea Damian

Influencerii de pe Instagram sunt atrași de Cernobîl ca moliile de bec

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu