Tabu
PEOPLESlider

Fostul iubit al Cristinei Cioran are o nouă relaţie?! Cum a fost surprins Alex Dobrescu cu o femeie – FOTO

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au o fetiță împreună, însă de comun acord s-au separat la începutul acestei luni.

Fostul partener al actriței pare să fi depășit deja momentul, deoarece el a fost surprins recent în compania unei femei în ipostaze intime.

Fostul iubit al Cristinei Cioran s-a fotografiat în timp ce se săruta cu o altă femeie, la doar câteva săptămâni de la despărțirea de Cristina.

Bărbatul a postat pe Instastory o imagine dintr-un lift, alături de o femeie căreia nu i-a dezvăluit identitatea. Se pare că Alex Dobrescu ar avea o nouă relație.

ilele trecute, bărbatul surprindea pe toată lumea după ce spunea sus și tare că s-a despărțit de Cristina Cioran. Sătulă de toate aceste lucruri, actriţa i-a trimis acestuia o serie de mesaje în care îl acuză că lumea nu știa de el până să fie iubitul ei.

La rândul lui, acesta a decis să posteze pe Instagram mesajele pe care aceasta i le-a trimis cu intenția de a le arăta și celorlalți cum este jignit.

„Am căzut de comun acord să luăm o pauză. Ne iubim, dar avem niște divergențe de opinii.”, a declarat Cristina Cioran pentru Fanatik.ro.

La câteva zile după anunțul despărțirii, Alex Dobrescu a spus că lucrurile merg bine între el și mama fetiței sale și că se vor căsători în viitorul apropiat. “Nu ne-am despărțit, se speculează multe lucruri, ne iubim cu adevărat. Este doamna și femeia vieții mele, mi-a dăruit cel mai frumos cadou pe lume. După băiatul pe care îl am, mi-a făcut o fetiță perfectă și în curând o să ne căsătorim.”, a declarat acesta.

ARTICOLE SIMILARE

Trump i-a făcut cadou lui Kim Jong un trailer în stil Hollywood pentru pace

realitatea

Bucharest Fashion Week 2024: Primul eveniment internațional de fashion din Romania

Tabu Tabu

Cum să te îmbraci când ai un sân mai mare?

Andreea Damian

Acest tip de cancer va putea fi eradicat complet în majoritatea țărilor până în 2100

Andreea Damian

Cum și-a cheltuit Delia primii bani din muzică. Cât de bogată este acum artista

Andreea Damian

Îndrăgita interpretă de muzică populară Laura Lavric a ajuns să se deplaseze cu ajutorul cadrului metalic

Andreea Damian

Scrie un comentariu