Tabu
Image default
PEOPLESlider

Împăcare neașteptată. Alex Dobrescu s-a întors la Cristina Cioran. Cei doi urmează să facă nunta

Împăcare complet neașteptată în showbiz. La câteva zile după ce a anunțat despărțirea de Cristina Cioran, acum, Alex Dobrescu spune că cei doi se vor căsători.

Recent iubitul Cristinei Cioran a anunțat că cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, deși anterior, actrița spunea că a fost cerută în căsătorie.

După ce informația privind despărțirea a apărut în spațiul public, Cristina Cioran confirma că cei doi nu mai formează un cuplu și preciza atunci că au fost niște lucruri la care nu s-au înțeles.

Se pare însă că separarea nu a durat prea mult, drept dovadă, Alex Dobrescu face alte dezvăluiri. Bărbatul nu doar că spune că el și actrița nu s-au despărțit niciodată, ci din contră, cei doi ar fi pus la punct inclusiv planurile de nuntă.

Într-un interviu acordat pentru spynews.ro, acesta a dezvăluit că în prezent, Cristina Cioran se odihnește cu fiica celor doi într-un apartament, iar săptămâna viitoare va reveni.

De asemenea, el a mai precizat că în ciuda speculațiilor din ultima perioadă, și în ciuda faptului că inclusiv vedeta confirmase anterior despărțirea, s-ar părea că cei doi nu s-ar fi separat niciodată, ci din contră, se iubesc cu adevărat.

ARTICOLE SIMILARE

Globurile de Aur | Cele mai sexy rochii din toate timpurile

Andreea Damian

Giulia a dezvăluit motivul despărţirii de Vlad Huidu

Andreea Damian

Uleiul de cocos Raw, solutie naturala excelenta in alimentatie cu beneficii multiple

realitatea

Andreea Bălan, vacanță exotică!

Tabu Tabu

Lady Gaga și Angelina Jolie au devenit rivale pentru un rol

Andreea Damian

Fetele lui Sylvester Stallone au devenit femei în toată firea. Ce frumoase sunt!

Andreea Damian

Scrie un comentariu