Tabu
PEOPLESlider

Împăcare neașteptată. Alex Dobrescu s-a întors la Cristina Cioran. Cei doi urmează să facă nunta

Împăcare complet neașteptată în showbiz. La câteva zile după ce a anunțat despărțirea de Cristina Cioran, acum, Alex Dobrescu spune că cei doi se vor căsători.

Recent iubitul Cristinei Cioran a anunțat că cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, deși anterior, actrița spunea că a fost cerută în căsătorie.

După ce informația privind despărțirea a apărut în spațiul public, Cristina Cioran confirma că cei doi nu mai formează un cuplu și preciza atunci că au fost niște lucruri la care nu s-au înțeles.

Se pare însă că separarea nu a durat prea mult, drept dovadă, Alex Dobrescu face alte dezvăluiri. Bărbatul nu doar că spune că el și actrița nu s-au despărțit niciodată, ci din contră, cei doi ar fi pus la punct inclusiv planurile de nuntă.

Într-un interviu acordat pentru spynews.ro, acesta a dezvăluit că în prezent, Cristina Cioran se odihnește cu fiica celor doi într-un apartament, iar săptămâna viitoare va reveni.

De asemenea, el a mai precizat că în ciuda speculațiilor din ultima perioadă, și în ciuda faptului că inclusiv vedeta confirmase anterior despărțirea, s-ar părea că cei doi nu s-ar fi separat niciodată, ci din contră, se iubesc cu adevărat.

ARTICOLE SIMILARE

Youtube dezvăluie cele mai vizionate clipuri muzicale în 2019

Andreea Damian

Regina Rania a Iordaniei și Melania Trump, „duel” stilistic la Casa Albă

Andreea Damian

MTV anunță nominalizările la premiile Video Music Awards 2021

Andreea Damian

Anatomia unei genţi: Gucci Jackie 1961

Andreea Damian

Emma Watson: scrisoare deschisă pentru Savita Halappanavar – care a murit după ce i-a fost refuzat dreptul la avort

Dora Constantinovici

Cum influențează decepțiile în dragoste comportamentul de cumpărare

Andreea Damian

Scrie un comentariu