Tabu
PEOPLESlider

Florin Salam, plasat sub control judiciar 60 de zile pentru săvârşirea a 3 infracţiuni de înşelăciune

Florin Salam a fost plasat sub control judiciar, joi, pe o perioadă de 60 de zile, pentru săvârşirea a trei infracţiuni de înşelăciune.

Cântăreţul de manele ar fi încasat sume de bani pentru prestarea de servicii muzicale la mai multe petreceri fără a fi onorat înţelegerile. Prejudiciul este de aproximativ 18.000 de euro.

“În fapt, la nivelul Secţiei 2 Poliţie au fost înregistrate plângerile a trei persoane care sesizau faptul că ar fi plătit anumite sume unui bărbat, pentru prestarea unor servicii muzicale, însă acesta nu şi-ar fi onorat înţelegerile şi nici n-ar fi restituit banii primiţi. Sesizările au fost depuse în zilele de 12 aprilie 2023, 16 ianuarie 2024 şi 21 februarie 2024”, a informat Poliţia Capitalei.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate, s-a stabilit că în cursul zilei de 21 iulie 2020, în timp ce se afla în incinta unui restaurant din Sectorul 1, în urma unei înţelegeri verbale cu o persoană, aceasta i-ar fi plătit bărbatului un avans de 3.000 de euro pentru prestarea unui program muzical, în vara anului 2021, la o petrecere. Ulterior, bănuitul nu şi-a respectat promisiunea şi nu i-ar fi returnat persoanei vătămate suma încasată.

Conform sursei citate, la data de 28 ianuarie 2023, o altă persoană ar fi mers la locuinţa bărbatului, iar în urma unei înţelegeri verbale i-ar fi plătit un avans 10.000 de euro pentru a presta servicii muzicale în data de 13 august 2023, însă bărbatul nu s-ar fi prezentat şi nici nu a returnat banii persoanei vătămate.

De asemenea, la data de 14 mai 2023, una dintre persoanele vătămate ar fi mers la locuinţa bănuitului, iar în urma unei înţelegeri verbale i-ar fi plătit acestuia cu titlu de avans 25.500 de lei pentru a presta servicii muzicale, în data de 29 septembrie 2023, însă bărbatul nu s-ar fi prezentat şi, ulterior, nici nu ar fi restituit banii primiţi.

Din cercetări, s-a stabilit că bănuitul ar fi săvârşit faptele în complicitate cu alţi doi bărbaţi.

Cercetările sunt continuate de Secţia 2 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de înşelăciune.

Artistul de apără și susține că a restituit banii păgubiților. Florin Salam a avut prima reacție în dosarul penal deschis pe numele lui, manelistul susținând că a restituit sumele de bani persoanelor păgubite. Cântărețul de manele a declarat la ieșirea de la Poliție că „se va face curățenie imediată”, iar despre banii de la evenimentele la care nu s-a mai prezentat a susținut că „sunt dați înapoi”.

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Dana Rogoz joaca in filmul OCTAV

realitatea

Vindecată de cancer, Rona Hartner se ia de coronasceptici

Andreea Damian

Proiectul „DIMITRIE CANTEMIR – Romanian sound of the Orient” în Alba Iulia

Tabu Tabu

De ce s-au întâlnit Anamaria Prodan și Dana Roba

Andreea Damian

Cum ne protejăm pielea de orice afecțiune în vremea coronavirusului

Tabu Tabu

Câți bani a primit Andra după ce a cântat imnul național la meciul România-Elveția

Andreea Damian

Scrie un comentariu