Tabu
PEOPLESlider

Regina Elisabeta a II-a s-a luptat cu cancerul în ultimele luni de viață, susține o nouă biografie

Regina “s-a luptat cu cancerul” în ultimele luni de viață, susține o nouă biografie.

Gyles Brandreth, un prieten al Prințului Philip, a făcut afirmațiile despre Majestatea Sa, în vârstă de 96 de ani, într-o viitoare biografie numită “Elizabeth: Un portret intim”.

Brandreth a scris: “Am auzit că Regina avea o formă de mielom – cancer de măduvă osoasă – care ar explica oboseala, pierderea în greutate și acele probleme de mobilitate despre care ni s-a spus adesea în ultimul an din viața ei.”

“Cel mai frecvent simptom al mielomului este durerea osoasă, mai ales la nivelul pelvisului și spatelui inferior, iar mielomul multiplu este o boală care afectează adesea persoanele în varstă.

În prezent, nu există un remediu cunoscut, dar tratamentul – inclusiv medicamente care ajută la reglarea sistemului imunitar și medicamente care ajută la prevenirea slăbirii oaselor – poate reduce severitatea simptomelor și poate prelungi supraviețuirea pacientului cu câteva luni sau doi până la trei ani.”, scrie acesta, potrivit mirror.co.uk.

Cartea susține, de asemenea, că Regina a suferit perioade de energie scăzută, în ciuda faptului că le-a spus asistenților că este hotărâtă să rămână ocupată după moartea lui Philip, în aprilie anul trecut.

ARTICOLE SIMILARE

Ce surpriză le-a făcut Cristi Chivu fetelor lui

Tabu Tabu

De ce femeile sunt primele care intentează divorțul

Andreea Damian

Doamna teatrului românesc are Covid-19: „Nu e de glumă!”

Andreea Damian

Tendințele modei în 2021: 12 culori pe care le vor vom purta la primăvară și în vară

Andreea Damian

Ce motive are Mădălina Ghenea să fie mai fermecătoarea ca niciodată

Tabu Tabu

Distanțare socială la cinema. Parisul lansează primul cinematograf pe apă

Andreea Damian

Scrie un comentariu