Tabu
PEOPLESlider

Ce spune Anghel Damian despre relația de 9 ani pe care a avut-o cu Lia Bugnar: ”Omul matur eram mai degrabă eu decât ea”

Anghel Damian a oferit detalii din culisele relației de 9 ani cu actrița Lia Bugnar, cei doi fiind un cuplu controversat, dat fiind că el este cu 23 de ani mai mic decât ea.

Cu toate acestea, susține că el a fost mai degrabă ”omul matur”, susținând că relația cu Lia Bugnar a fost ”un paradox”.

”Paradoxul e că în relația cu Lia… Nu vorbim de subiecte tabu. Nu se ascunde nimeni. A fost o relație vizibilă, pentru că presa a considerat că e demnă de un interes. Noi am avut o relație foarte lungă, dar în același timp, omul matur eram mai degrabă eu decât ea”, a declarat Anghel Damian la podcastul lui Gojira.

Anghel Damian a fost cel care a pus capăt relației în urmă cu un an, iar apoi a început o relație cu Theo Rose, cu care acum așteaptă un copil.

Lia Bugnar a făcut mărturisiri neașteptate în cadrul unui interviu pentru PRO TV. Mulți au tras concluzia că scenarista ar fi aruncat săgeți subtile către cuplul Anghel Damian – Theo Rose.

Scenarista serialulu „Clanul” a fost întrebată care a fost cel mai frumos gest făcut din iubire, iar răspunsul ei a uimit pe toată lumea. Lia Bugnar a declarat că nu crede în cuplurile care își trâmbițează iubirea și nici în cuplurile care anunță public momentele importante din viața lor.

„Întins mână să-l mângâi pe… Nu cred în iubirea care se manifestă prin gesturi spectaculoase, nu cred în trâmbițarea iubirii, nu cred în anunțarea publică a lucrurilor importante și intime care ți se întâmplă. Oamenii care nu știu să se iubească între patru pereți și urlă în gura mare că ei se iubesc au o problemă mare, care se rezolvă la psihoterapie. Cel mai frumos lucru pe care l-am făcut pentru persoana iubită a fost să o iubesc. Și să fiu iubită”, a declarat Lia Bugnar la PRO TV.

ARTICOLE SIMILARE

Daniel Buzdugan își dorește să plece în Creta, în vacanță

Tabu Tabu

Doliu în televiziune. A murit unul dintre „Așii amanetului”

Andreea Damian

Piercing-urile vedetelor intr-un loc… neobisnuit

realitatea

A cheltuit 75.000 $ să semene cu Kylie Jenner, dar rezultatul a speriat-o și pe vedetă

Andreea Damian

Andreea Bălan a pus din nou tunurile pe George Burcea. Acuzații grave la adresa fostului soț

Andreea Damian

Lady Gaga și Bradley Cooper, împreună!

Andreea Damian

Scrie un comentariu