Tabu
PEOPLESlider

Ce spune Anghel Damian despre relația de 9 ani pe care a avut-o cu Lia Bugnar: ”Omul matur eram mai degrabă eu decât ea”

Anghel Damian a oferit detalii din culisele relației de 9 ani cu actrița Lia Bugnar, cei doi fiind un cuplu controversat, dat fiind că el este cu 23 de ani mai mic decât ea.

Cu toate acestea, susține că el a fost mai degrabă ”omul matur”, susținând că relația cu Lia Bugnar a fost ”un paradox”.

”Paradoxul e că în relația cu Lia… Nu vorbim de subiecte tabu. Nu se ascunde nimeni. A fost o relație vizibilă, pentru că presa a considerat că e demnă de un interes. Noi am avut o relație foarte lungă, dar în același timp, omul matur eram mai degrabă eu decât ea”, a declarat Anghel Damian la podcastul lui Gojira.

Anghel Damian a fost cel care a pus capăt relației în urmă cu un an, iar apoi a început o relație cu Theo Rose, cu care acum așteaptă un copil.

Lia Bugnar a făcut mărturisiri neașteptate în cadrul unui interviu pentru PRO TV. Mulți au tras concluzia că scenarista ar fi aruncat săgeți subtile către cuplul Anghel Damian – Theo Rose.

Scenarista serialulu „Clanul” a fost întrebată care a fost cel mai frumos gest făcut din iubire, iar răspunsul ei a uimit pe toată lumea. Lia Bugnar a declarat că nu crede în cuplurile care își trâmbițează iubirea și nici în cuplurile care anunță public momentele importante din viața lor.

„Întins mână să-l mângâi pe… Nu cred în iubirea care se manifestă prin gesturi spectaculoase, nu cred în trâmbițarea iubirii, nu cred în anunțarea publică a lucrurilor importante și intime care ți se întâmplă. Oamenii care nu știu să se iubească între patru pereți și urlă în gura mare că ei se iubesc au o problemă mare, care se rezolvă la psihoterapie. Cel mai frumos lucru pe care l-am făcut pentru persoana iubită a fost să o iubesc. Și să fiu iubită”, a declarat Lia Bugnar la PRO TV.

ARTICOLE SIMILARE

Spania oferă tinerilor peste 18 ani 400 de euro pentru activități culturale

Andreea Damian

Alex Bodi rupe tăcerea despre Mădălina Ghenea. Ce relație au cei doi: „E superbă și am ce să văd”

Andreea Damian

Urmează împăcarea momentului în showbizul românesc? Lidia Buble, mesaj pentru Răzvan Simion

Andreea Damian

CHA CHA LITIX! Episodul 67. Coronavirusul nu miroase a bine

Andreea Damian

Cu cine a filmat Florin Piersic revelionul de anul viitor

Tabu Tabu

Fosta iubită a lui Dorian Popa, de nerecunoscut. Imaginile în care Babs este transformată total

Andreea Damian

Scrie un comentariu