Tabu
Image default
CULTURE Slider

Jared Leto va fi vampirul Morbius într-un nou film cu anti-eroi de la Sony

Primul trailer al filmului Morbius de la Sony este destul de slăbuț potrivit fanilor genului iar anti-eroul pseudo-vampir al lui Marvel interpretat de Jared Leto nu pare deloc înspăimântător.

Jared Leto a riscat puțin să joace un antierou marca Marvel numit Morbius pentru Sony. Spre deosebire de filmele Marvel Studios, care funcționează pe mâna Disney, Morbius este în totalitate de la Sony Pictures, la fel ca Venom-ul lui Tom Hardy. Trailerul filmului îl prezintă pe Morbius – un fel de vampir (care a apărut inițial în benzile desenate Marvel ca un dușman al lui Spider-Man), altfel cunoscut sub numele de Dr. Michael Morbius, un medic premiat cu premiul Nobel.

El trăiește cu o afecțiune rară de sânge de care trebuie să se vindece pentru a putea trăi. Cumva, pe parcursul acestui proces, el se transformă accidental într-un „pseudo-vampir”, obținând calități asemănătoare cu liliacul vampir, inclusiv în ceea ce privește setea de sânge.

Trailerul arată, de asemenea, că acesta nu este un film Marvel Studios. Spre deosebire de Spider-Man: Homecoming și Spider-Man: departe de casă, Marvel Studios nu are nicio legătură cu Morbius. În schimb, filmul e realizat „în asociere cu Marvel”, care este o modalitate de a încadra relația dintre studiourile care dețin personaje. Fanii Marvel sunt oricum destul de dezamăgiți de calitatea trailerului, Morbius pare un personaj ușor caricatural, majoritatea spunând că acest film este un film despre Jared Leto care se transformă într-un pseudo-vampir cu capabilități de ecolocare.

ARTICOLE SIMILARE

Anna Lesko și-a împărtășit rețeta secretă de cozonac

Andreea Damian

Goana după controversă

Game of Thrones transformă locațiile de filmare din Irlanda de Nord în atracții turistice

realitatea

Disney reînvie Home Alone pentru o nouă generaţie dar fanii nu sunt deloc fericiți

Andreea Damian

Cercetătorii “au tradus” discuțiile dintre lilieci. Sunt certăreți și se contrazic mult

realitatea

Felul în care ai purtat diadema a fost greșit tot timpul

Andreea Damian

Scrie un comentariu