Tabu
PEOPLESlider

Lora lămurește lucrurile despre scandalul cu Delia. Cântăreața a făcut publice mesajele 

Lora și Delia au avut planuri muzicale cu aceeași melodie a trupei Azur, dar Delia a lansat-o prima, astfel că s-a vorbit dspre un scandal între ele.

Delia a lansat ceea ce se a anunță hitul verii, piesa „Lololo“, un remake după melodia „Fata de pe plajă“, a trupei Azur, însă Lora avea și ea planuri cu această melodie. De aici ar fi pornit un scandal între cele două cântărețe, lucru pe care Lora l-a lămurit recent, potrivit Wowbiz. Lora a fost invitată în podcastul lui Jorge, unde a vorbit despre presupusa ceartă cu Delia.

Artista și-a scos telefonul și a arătat ultima conversație cu colega ei de breaslă, schimb de mesaje care datează de acum o lună și jumătate, când a fost ziua de naștere a Deliei Matache.

„Care? Ce controversă? Asta e cu Delia, ultimul mesaj, de ziua ei. I-am zis la mulți ani“, a spus Lora. „Deci se vede la cameră, da? Februarie 7, 2023. «La mulți ani, gagică faină, iubire și sănătate să ai». Pupici cu petrecere, buze și tort ți-a trimis “, a citit Jorge mesajul de pe telefonul Lorei. „Eu i-am trimis ei. Și ea mi-a trimis inimă înapoi“, a precizat cântăreața, adăugând că vorbește mult la telefon cu Delia: „Noi vorbim la telefon. Mai vorbim, am mai vorbit, dar despre alte subiecte. Dar ca să înțelegi. Nu există discuții și nicio controversă“, a spus Lora în podcast, citată de Wowbiz.

Piesa „Lololo“ se prefigurează a fi hitul acestei veri, iar Delia, în stilul său nonconformist, a lansat recent videoclipul oficial.

Melodia a fost cântată inițial la începutul anilor ʼ90 de Nelu Vlad și Azur, o trupă foarte în vogă în acea perioadă. Nelu Vlad i-a cedat Deliei drepturile pentru această melodie.

Lora ar fi vrut și ea să scoată o variantă modernă a acestei piese, însă nu i-a cerut acordul lui Nelu Vlad, care, între timp, i-a vândut drepturile Deliei, ajungându-se, astfel, la o situație deagreabilă.

„Au încercat să facă ăla cum se produce la noi în showbiz, o variantă fără știrea mea (se referă la Lora și casa de discuri Roton – n.r.). Lora cu impresarul au plecat în Dubai să filmeze clip la melodia pe care o cântă și Delia Matache, doar că între timp a aflat și Delia, iar eu am semnat cu ea, pentru că m-a plătit. Asta fără să știu că are de gând și Lora să o cânte. Eu nu știam că ei aveau planul ăsta. Am dat-o Deliei, am semnat-o“, a declarat Nelu Vlad pentru fanatik.ro.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Primul cartier din lume printat 3D a fost construit în Mexic pentru familiile care trăiesc cu doar 3$ pe zi

Andreea Damian

Celine Dion este noua ambasadoare L’Oréal Paris

Andreea Damian

Cine este Douglas Emhoff, soțul Kamalei Harris și primul „al doilea domn” al SUA

Andreea Damian

Netflix lansează un magazin care vinde piesele iconice din serialul „Emily in Paris”

Andreea Damian

Iarna peste Romania – fotografii Cristiana Apostol

realitatea

Eddie Murphy, despre cum e viața cu 10 copii: „Centrul vieții mele este familia mea și copiii mei, nu cariera mea”

Andreea Damian

Scrie un comentariu