Tabu
PEOPLESlider

Alina Sorescu, victorie în procesul cu Alexandru Ciucu. Decizia luată în privința copiilor

Alina Sorescu zâmbește din nou! A obținut victoria în războiul cu Alexandru Ciucu pentru programul celor două fetițe, Raisa și Carolina. Domiciliul fetițelor a revenit la mamă.

Artista a primit o veste importantă din partea intanței de judecată în procesul pe care îl are cu fostul ei partener, Alexandru Ciucu. Programul de vizită al celor două fiice a fost suspendat.

În luna martie a acestui an intrase în vigoare hotărârea instanței legată de modul în care se împarte timpul celor două fetițe pe care Alina Sorescu le are împreună cu Alexandru Ciucu. Decizia instanței a fost ca fetele să petreacă 7 zile la mama lor și 7 zile la tatăl lor. Artista a fost profund afectată când a primit această veste, însă acum instanța de judecată a decis să fie suspendat programul de vizită, scrie cancan.ro. 

În urmă cu câteva ore, pe rețelele de socializare, Alina Sorescu a anunțat schimbarea din procesul pe care îl are cu Alexandru Ciucu. Artista s-a bucurat când a aflat că programul de vizită a fost suspendat.

„Vreau să vă anunț că instanța de judecată – Curtea de Apel București – a readus echilibrul emoțional al fetițelor. Curtea a suspendat programul de vizită din hotărârea judecătorească pronuntață în martie de Judecătoria Buftea, prin care o tânără judecătoare a decis pentru fetițe un program de vizită de o săptămână la tată și o săptămână la mamă, așa cum a cerut tatăl.

Doresc să clarific că încă de la prima hotărâre s-a stabilit domiciliul fetițelor la mamă și exercitarea în comun a autorității părintești (custodie comună). S-a interpretat greșit că acesta ar fi un proces de custodie, suspendarea de care vorbesc a fost pentru programul de vizită care nu era benefic pentru fetițe.

A fost o perioadă grea, eu, ca mamă, am văzut suferința în toate formele ei, însă cel mai dificil a fost să demonstrez adevărul în fața instanței de judecată. Acum a fost o etapă importantă, însă apelul la procesul de divorț va începe abia în primăvara anului viitor, mai durează până când eu și fetițele vom trăi în liniște și normalitate”, a scris artista pe Instagram.

Și a continuat: „Chiar dacă părinții se despart și nu mai formează un cuplu, copiii au întotdeauna nevoie de mamă și de tată, pentru a crește frumoși, echilibrați și fericiți, dar cel mai mult au nevoie de afecțiune, stabilitate, predictibilitate, or toate acestea înseamnă iubire.

Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați trimis mesaje și m-ați încurajat, însă vreau să îi mulțumesc în special avocatei mele Nicoleta Popescu pentru profesionalism și implicarea enormă”.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Nu o să-ți vină să crezi cum s-a transformat Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu

Tabu Tabu

Gala Oscarurilor va fi foarte diferită anul acesta

Andreea Damian

Blob, organismul misterios fără creier şi cu 720 de sexe

Andreea Damian

Premiile Grammy 2022 | Ce mesaj le-a transmis Volodimir Zelenski cântăreților

Andreea Damian

Mariah Carey s-a simțit umilită în fața soților Obama

Andreea Damian

Un designer vinde o geantă făcută din limbă de aligator și coloana vertebrală a unui copil

Andreea Damian

Scrie un comentariu