Tabu
CULTURE

Sărbătoritul zilei

Jodie Foster, pe numele ei adevărat Alicia Christian Foster, s-a născut pe 19 noiembrie 1962 în Los Angeles, California. A devenit celebră încă de la 14 ani când a fost nominalizată la Oscar pentru rolul din Taxi Driver. N-a luat Oscarul atunci, dar l-a primit de două ori în anii ce aveau să vină. O dată pentru rolul din "The Accused" din 1989 și încă o dată pentru cel din The Silence of the Lambs în 1991.  "Ghost"

În copilărie Jodie a fost atacătă de un leu adevărat, este considerată una dintre cele mai deștepte vedete de la Hollywood, a absolvit Yale, are două decapotabile, are o fobie legată de șerpi, iar actorii ei preferați sunt Meryl Streep și Robert De Niro.

Tot pe 19 noiembrie, dar în 1961 în Fairfield, Connecticut se năștea și Meg Ryan. A studiat jurnalismul, iar între timp își câștiga banii de buzunar apărând în reclame TV. Primele ei roluri, din "Top Gun" și "The Presidio" n-au făcut cine știe ce vâlvă. Succesul lui Meg a apărut în 1989, odată cu apariția filmului "When Harry Met Sally".  Printre alte hituri ale actriței se mai numără "Sleepless Seattle", "City of Angels" și "You’ve Got Mail".

A fost regina balului la absolvirea liceului, are un copil cu Dennis Quaid, a refuzat rolul lui Sharon Stone din "Basic Instinct" și pe cel al lui Demi Moore din "Ghost", Savage Garden i-a dedicat o melodie și numele ei este o anagramă a cuvântului Germany (Germania în engleză).

ARTICOLE SIMILARE

Manual de lifestyle by Loredana

realitatea

Muzeul Țăranului | Expoziţie de icoane încondeiate pe ouă de struț

Ciocîrlan

Stiai ca MPHO ar putea fi urmatoarea Beyonce?

realitatea

Aniversarea celui mai indragit mogul din lume

Cartea de credit „sexistă” de la Apple investigată de autoritatea de reglementare a SUA

realitatea

Waltz with Bashir, un film de Cannes, deschide Anim’est

realitatea

Scrie un comentariu