Tabu
lifestyle

Cum a fost la procesul lui SERBAN HUIDU

Primul termen al procesului în care Şerban Huidu este acuzat de ucidere din culpă a fost, se pare, şi ultimul. Judecătorii braşoveni urmează să pronunţe sentinţa săptămâna viitoare, în 29 iunie, conform www.click.ro , care a realizat un amplu reportaj din sala de judecata.

Şerban Huidu a venit ieri dimineaţă la Judecătoria Braşov îmbrăcat într-un costum negru. Arăta vizibil afectat de tragedie şi nu a făcut nici o declaraţie.

Mai mult, pe parcursul procesului, realizatorului tv i-au dat lacrimile în momentul în care familiile victimelor au răbufnit. Fiul lui Ştefan Balog, şoferul Loganului, li s-a adresat avocaţilor lui Huidu cu apelitivul „jigodii de oameni”.

Vesel pe stradă

Vizibil afectat de afirmaţie, Şerban Huidu a început să plângă. O oră mai târziu, vedeta tv a fost surprinsă de paparazzi Click! râzând. Acesta părăsise sala de judecată şi părea că a răsuflat uşurat.

Nici nu e de mirare, după ce procurorii au cerut în cazul lui doar o pedeapsă cu suspendare, cu care apărătorii săi au fost evident de acord. Singurii care au cerut condamnarea cu executare a lui Huidu au fost avocaţii familiilor victimelor.

„Viteza a fost de vină. El a apăsat pe pedală. El este vinovat şi merită o pedeapsă cu închisoarea”, a spus revoltat Mircea, fiul lui Ştefan Balog. La finalul şedinţei de judecată, Şerban Huidu a luat cuvântul.

A spus încă odată că îi pare rău şi că se simte vinovat. Şi-a menţinut declaraţia din faza de urmărire penală, aceea că nu ştie exact ce s-a îmtâmplat şi că maşina a derapat. Instanţa urmează să se pronunţe în 29 iunie.

Pe Huidu îl mai aşteaptă însă şi un proces civil, începând cu 20 septembrie. Ioana Câmpeanu, fiica Magdei Drăghici, a cerut despăgubiri de 400.000 de euro. Aceeaşi sumă a fost cerută şi de Elena şi Mircea Balog, soţia şi fiul lui Ştefan Lungu Balog.

Totodată, familia Balog a mai cerut 5.000 de euro, contravaloarea Loganului, dar şi 2.500 de lei pentru onorariul avocatului şi 4.000 de lei cheltuieli de înmormântare. Cea de-a treia victimă, Ioan Garbiş nu are rude şi nu s-au cerut despăgubiri în numele său.

16 octombrie 2011- A omorât trei persoane

Şerban Huidu, aflat la volanul SUV-ului său a pătruns pe contrasens în dreptul localităţii braşovene Timişu de Sus. A izbit în plin o Dacia Logan în care se aflau trei braşoveni.

SUV-ul lui Şerban Huidu a spulberat un autoturism Logan

Doi dintre ei, şoferul Lungu Ştefan Balog, de 55 de ani şi Magda Drăghici, de 54 de ani, au murit pe loc. Cel de-al treilea pasager, Ion Garbiş, de 54 de ani, care se afla pe bancheta din spate a murit, câteva ore mai târziu, la spital.

Criminaliştii au stabilit că în momentul impactului, Huidu avea o viteză de 87km/oră, iar Dacia Logan mai puţin de 40 km/oră.

ARTICOLE SIMILARE

Vara asta, se poartă comedia neagră

REcreatio – Åžcoala de creativitate pentru copii

realitatea

EPOCAL: A fost descoperita o marturie credibila despre SOTIA LUI IISUS

realitatea

Reginei Elizabeta II i-a plăcut “The Kings’s Speech”

realitatea

Ce ai face daca TI-AI PUTEA CONTROLA VISELE?

ANDREEA MANTEA ceruta de sotie de Stefan Stan! AFLA cine vor fi nasii! CUM e inelul!

Scrie un comentariu