Tabu
What's hot

De ce a murit OVIDIU de Sf. Valentin! Cauza decesului conform Politiei

Polițiștii au obținut noi informații în dosarul morții lui Ovidiu Adrian Condruța, bărbatul în vârstă de 29 de ani, care a fost găsit fără suflare în apele Dâmboviței de Dragobete, după ce a fost dat dispărut de Ziua Îndrăgostiților.

Tânărul a fost găsit fără suflare în Dâmbovița, iar raportul medicilor legiști arată faptul că nu s-au găsit leziuni externe cauzatoare de moarte pe trupul acestuia, însă a fost descoperit cu prohabul pantalonului deschis, iar jeanșii rupți. Anchetatorii au pus cap la cap elementele acestui puzzle și au reușit să facă filmul ultimelor clipe din viața lui Ovidiu.

Conform acestora, bucureșteanul ar fi băut bine într-un bar din sectorul 3, după care, ajuns pe malul Dâmboviței, a vrut să urineze, s-a dezechilibrat din cauza stării avansate de ebrietate și a căzut. A încercat să se salveze, ridicându-se pe peretele cheiului Dâmboviței. Sleit de puteri, a căzut din nou în apă, dar, din cauza temperaturii scăzute a apei, organele acestuia s-au oprit, cauza decesului, din punctul de vedere al polițiștilor fiind șoc termic.

Mai mult: S-a aflat cauza morții tânărului DISPĂRUT de Ziua Îndrăgostiților și găsit în apele Dâmboviței! – Social | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Cum crede Karl Lagerfeld că a ajutat-o pe Adele să slăbească

Ronaldo, noul ambasador la PokerStars!

Fostul sot al Simonei Dichiseanu s-a vindecat de cancer, desi avea deja metastaze!

CUTREMURUL cel mare: se apropie?

Jessica Alba, noul ambasador Braun

Robert Pattinson dezvaluie cum are grija de pielea lui

Scrie un comentariu