Tabu
lifestyle

Adevarul despre noua operatie a lui Dan Bittman!


Stirea ca Dan Bittman e operat in spital a socat pe toata lumea. In urma cu mai bine de sase luni, solistul Holograf se opera la Viena. Interventia chirurgicala i-a afectat vocea si mult timp s-a discutat despre retragerea sa din viata artistica si inlocuirea lui in trupa. In urma cu o luna Dan si-a revenit total si s-a intors pe scena alaturi de Holograf. Lucrurile pareau sa intre pe un fagas normal, dar saptamana trecuta Dan a acuzat dureri puternice in zona abdominala.

“A venit vineri pe picioarele lui si s-a internat. Abia azi de dimineata a fost operat si se simte bine. Interventia a fost facuta la sectia de chirurgie generala, insa pacientul a fost dus pe sectia de ortopedie, pentru ca acolo e cea mai buna rezerva din intreg spitalul”, au declarat pentru wowbiz.ro surse din spitalul Sfantul Ioan din Bucuresti, unde a fost operat Dan Bittman.

Bineinteles ca intrebarea la care toata lumea doreste un raspuns e “ce problema are Bittman acum”? Ei bine, solistul a suferit de hernie inghinala, insa lucrurile au fost rezolvate, iar Bittman nu a petrecut prea mult timp la sectia de Terapie intensiva, fiind mutat intr-un salon modern unde este monitorizat.

ARTICOLE SIMILARE

Britney Spears și-a expus părțile intime în concert

realitatea

Åžampanie și baloane la BCR Open Romania

realitatea

Cantaret roman, ucis pe trecerea de pietoni. Abia lansase videoclip la melodia “Adio”

Johann Strauss Ensemble, Regii Valsului Vienez în turneul tradițional de Crăciun în România

Heidi Klum a dat în judecată un vânzător de pe eBay

realitatea

“RETRO SHOW” cu Claudiu Mirică și “Retro Girls” la Băneasa Shopping City

realitatea

Scrie un comentariu