Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

Nepoata Mihaelei Rădulescu, MUŞCATĂ DE FAŢĂ DE UN CÂINE! Mama ei A LEŞINAT când a auzit vestea!

Mama ei, Anca Rădulescu, invitată în emisiunea lui Teo, a povestit momentul şocant prin care a trecut în urmă cu 13 ani. “A fost un eveniment nefericit. Avea cinci ani atunci. S-a nimerit într-un loc cu mulţi câini şi a fost muşcată de faţă, fix deaspra buzei superioare, i-a atins nasul şi chiar pe bărbie avea urme. Am leşinat când am auzit vestea că fiica mea a fost desfigurată.

Am mai avut un copil, din păcate nu mai e printre noi, şi vă daţi seama ce a fost în sufletul meu. Apoi mi-am revenit şi am pus mâna pe telefon şi am sunat-o pe Mihaela, iar ea a dat un telefon.  A fost o singură intervenţie şi profesorul Lascăr mi-a garantat că nici nu se va vedea. Am avut noroc de o echipă de medici de excepţie”.

Ioana Andrada a împlinit de curând 18 ani, iar mătuşa ei, Mihaela Rădulescu a ţinut să se laude cu ea pe contul ei de Facebook. “Zambetul nepoatei mele, Ioana.. Tehnic vorbind e perfect – dintii aliniati impecabil, culoarea fara greseala.
Omeneste vorbind – zambetul ei de om mare (a facut 18 ani recent), in care a ramas copilul bun pe care-l stiu de-o viata, ma umple mereu de bucurie si iubire….
Si e nepoata mea preferata ( poate pentru ca e singura)?”, a postat Răduleasca pe reţeaua de socializare.
nepoata 1 nepoata 2

ARTICOLE SIMILARE

Sf. Andrei 2022. Ce este bine să faci cu grâul pus la încolţit

Andreea Damian

Vedeta TV de la noi executata silit de banci

Bebelușa Roxana – secrete de frumusețe

Carmen Brumă a născut un băieţel de nota 10

În Țara Galilor au apărut toaletele anti-sex

Andreea Damian

De 28 de ani, bea 10 litri de cola pe zi

Scrie un comentariu