Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

DRAMA prin care trece O VEDETĂ DIN ROMÂNIA. “Trăieşte doar datorită aparatelor, este în comă”

Modelul Mădălina Secuianu s-ar afla în stare critică, la spital, fiind menţinută în viaţă doar cu ajutorul aparatelor, într-un spital din Italia, susţine o vecină de bloc a româncei.

Femeia care locuieşte în acelaşi bloc cu Secuianu vine acum cu o nouă informaţie-bombă. Mădălina se află în comă, iar medicii o menţin în viaţă doar cu ajutorul aparatelor.
“Din auzite, am aflat că trăieşte doar datorită aparatelor şi că este în comă”, ne-a relatat românca.

Mădălina locuieşte la Roma de ceva vreme, acolo unde s-a mutat pentru a face bani din joburi prin cluburile italiene. După ce a avut probleme cu iubitul ei, care se află în arest, Mădălina se află din nou în dificultate. Ea însăşi pare să fie într-o stare destul de gravă, după cum relatează vecinii acesteia, din Italia.

“Când am plecat la muncă în această dimineaţă (n.r. – miercuri), vecinii mei erau în faţa blocului şi vorbeau despre un accident petrecut cu câteva ore înainte. M-am interesat şi este vorba despre această fată (n.r. – Mădălina Secuianu), care locuieşte cu mine în bloc. Am auzit discuţiile vecinilor că medicii au încercat să o resusciteze şi au transportat-o de urgenţă la un spital”, ne-a povestit vecina româncă a Mădălinei.

madalina 2

Mai târziu, femeia ne-a mărturisit că starea modelului român este destul de gravă. “În acest moment ştiu doar că este la terapie intensivă. Cât despre întâmplare, părerile sunt împărţite: unii spun că a fost fost lovită de o maşină, alţii spun că s-ar fi aruncat singură. Un singur lucru ştiu sigur: este în stare gravă”, a mărturisit sursa pentru Libertatea.

ARTICOLE SIMILARE

Poveste de dragoste cu final tragic! Asta e pisica ce a adoptat opt purcelusi!

DNA ancheteaza politistii si un medic implicati in cazul NASTASE!

Îți faci un selfie lângă vulcan? Eşti arestat

Andreea Damian

Milenarii consumă acum mai puțin alcool și cred că e cool să facă un Crăciun teetotal

Andreea Damian

Noul TATUAJ al Rihannei! “Parca ar fi infectata cu o bacterie care ii mananca pielea”

Aylin lanseaza “Half of me” inconjurata de prieteni

Scrie un comentariu