Home > Lifestyle > Îți faci un selfie lângă vulcan? Eşti arestat

Îți faci un selfie lângă vulcan? Eşti arestat

vulcan

Turiștii care vizitează teritoriul statului Hawaii au fost avertizați să nu facă fotografii sau selfie-uri lângă vulcanul Kilauea, altfel riscă să fie arestați.

La începutul lunii iunie, vulcanul Kilauea din Hawaii, unul dintre cei mai activi de pe mapamond,  a fost zguduit de al 14-lea cutremur care a declanșat o nouă erupție explozivă. Activitatea sa seismică nu a încetinit de la prima sa erupție din 3 mai.

Hawaii interzice loţiunea de plajă ca să protejeze coralii

Vulcanul a provocat distrugerea a sute de case, printre care și cea a primarului comitatului Hawaii, Harry Kim. Autoritățile au emis stare de urgență și au purces la evacuarea a mii de persoane. În ciuda avertismentelor, turiștii își pun viețile în pericol și se aventurează în zonele afectate pentru a obține cele mai impresionante fotografii. ba mai mult, se apropie de lavă pentru a-și face un selfie de colecție.

Pentru a pune capăt acestui fenomen, autoritățile au decis arestarea lor și aplicarea de amenzi usturătoare. Potrivit Fortune, turiștii care încearcă să pătrundă în zonele restricționate vor fi amendați cu peste 5.000 de dolari. Cel puțin 40 de persoane au fost arestate, din cauză că au vrut să fotografieze lava încinsă.

 

Articole asemanatoare
CARMEN NEGOITA A LUAT LECTII DE SURF SI A URCAT PE CEL MAI INALT VULCAN DIN PANAMA!

Comenteaza acest articol

Îți faci un selfie lângă vulcan? Eşti arestat

by Andreea Damian   1 min
0