Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

BIANCA DRAGUSANU a fugit cu cine nu se astepta nimeni! DIABOLIC! S-a incurcat cu…

un show pacatosBIANCA DRAGUSANU si-a dat, in sfarsit, arama pe fata, fugind cu cine nu s-ar fi asteptat nimeni! Multi au zis ca, dupa despartirea de Victor Slav, urmeaza un sir de impacari si despartiri publicitare, in final facand un copil si reintorcandu-se la fostul ei sot. Altii au crezut ca, dimpotriva, se va intoarce la Adrian Cristea, marea patima a vietii ei. In fine, destui au legat divortul ei de reintoarcerea lui Mutu in Romania si au coroborat cu faptul ca sotia fotbalistului, Consuelo, refuza sa i se alature acestuia. Dar NU: nu e vorba nici de Slav, nici de Cristea si nici de Mutu!

In fapt, BIANCA a fugit cu cel mai mare critic al ei, omul care a tocat-o sistematic la tv in ultimele luni – durul MIRCEA N. STOIAN! Se pare ca totul nu a fost decat o perdea de fum pentru ca amorezii sa-si pregateasca in cele mai mici detalii fuga, lichidandu-si proprietatile si punand ban pe  ban ca sa aiba cu ce sa-si intretina stilul de viata in anii ce vin. Potrivit primelor informatii gasite pe AprilFool.com, BIANCA (31 ani) si mai varstnicul ei partener (57 ani, in curand) ar fi plecat cu o cursa de linie aseara cu destinatia Amsterdam. Probabil nu vor ramane acolo, ci isi vor continua drumul spre Statele Unite.

Se pare ca intre ei a existat o legatura ciudata inca de pe vremea cand amandoi faceau parte din echipa Un Show Pacatos. Contactat, Dan Capatos nu a stiut cum sa reactioneze: “Pe bune? …Sunt socat!  Stiu doar ca Stoian visa sa se stabileasca la batranete intr-o insula din Caraibe dar…”.

Vom reveni cu amanunte in cursul zilei.

ARTICOLE SIMILARE

Românii, filaţi de Poliţie şi Jandarmierie în spaţiul public, fără acordul lor

Andreea Damian

Multivitaminele cresc riscul apariției cancerului de sân

realitatea

Cum să eviți înșelătoriile la rezervări pentru revelionul 2023

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 12 mai!

realitatea

Totul despre anorexie

realitatea

Secretul unei vieți lungi și fericite

Ciocîrlan

Scrie un comentariu