Tabu
Image default
HEALTH Slider

Abdomenul de urgență by Carmen Brumă

La 43 de ani, Carmen Brumă este una dintre cele mai atrăgătoare femei din showbizul românesc. Are un corp de invidiat, pe care îl întreține cu mult efort fizic.

Iubita lui Mircea Badea este într-o formă de zile mari, grație unul stil de viață activ și sănătos.

Carmen Brumă este foarte urmărită și apreciată în mediul online datorită stilului său de viață sănătos și sfaturile de alimentație și sport pe care le dă, făcând bani frumoși din dietele ei minune.

Vedeta arată spectaculos și nu ezită să-și pună în valoare atuurile fizice.

Întrebată adesea cum îşi menţine abdomenul plat, aceasta recunoaşte că face abdomene „de 2 ori pe săptămână şi nu mai mult de 100 de repetări la o sedinţă“. Brumă susţine că abdomenul plat şi conturat este o chestiune de disciplină şi alimentaţie, mai puţin de antrenament. „Nu intensitatea şi frecvenţa antrenării muschilor abdominali primează în transformarea unei burţi intr-un abdomen cu patrăţele, ci alimentaţia“, spune ea.

Soluţii simple şi concrete pentru un abdomen plat:

  1. Excludeţi din alimentaţie dulciurile, grăsimile hidrogenate, făinoasele, alcoolul, mezelurile şi bazează-te pe combinaţii simple, fără sosuri. De exemplu: friptură cu salată, ciuperci cu salată, legume la cuptor etc
  2. Faceţi regulat antrenamente scurte şi intense (4-5 pe săptămână) cu greutatea propriului corp. Un antrenament nu durează mai mult de 15 minute şi îţi va stimula organismul să ardă grăsime pe tot parcursul zilei.
  3. Beţi atunci când aveţi poftă de ceva dulce un suc pentru stimularea metabolismului şi arderea mai rapidă a caloriilor, reglarea poftei de dulce şi a digestiei. Are puţine calorii şi, datorită ghimbirului, senzaţia de saţietate se va instala mai rapid.

Aveţi nevoie de următoarele ingrediente:

  • 250 g ananas
  • 150 g castravete
  • 200 g grapefruit
  • O bucăţică de ghimbir ( 3-4 cm)

Carmen Brumă a lansat și un program online de slăbire și remodelare corporală adresat tuturor celor care vor să obțină o îmbunătățire considerabilă a zonei abdominale, să scape de kilogramele în plus rapid, ieftin și sănătos. Programul conține 3 săptămâni de regim alimentar cu 3 mese zilnice, diverse de la o zi la alta, bazate pe regulile nutriției sănătoase, și 5 video-uri cu antrenamente pentru acasă.

ARTICOLE SIMILARE

Pisicile roșcate din filme o retrospectivă în cinstea lui Jones din Alien

Dora Constantinovici

Nașterea prematură la 34 de săptămâni poate reduce riscul de cancer mamar?

Andreea Damian

Andrea Bocelli susține că secretul mariajului său se află în dormitor

Andreea Damian

Afla ce trebuie sa porti vara asta pentru a fi in trend!

realitatea

Rosie Huntington-Whiteley grăbește nunta și se mărită cu Jason Statham de Revelion

Andreea Damian

Prințul Harry și Meghan au adus fiecare câte un omagiu Prințesei Diana

Andreea Damian

Scrie un comentariu