Home > Agenda > Adevarul gol-golut despre Valentine’s Day

Adevarul gol-golut despre Valentine’s Day

Lasand la o parte faptul ca serbam un sfant gresit, Valentine’s Day poate fi prilej de voyeurism, de supt sangele iubitului sau de distrus planeta. Iata cele mai ciudate stiri despre Valentine’ s Day.

Sfantul Valentine nu este “Sfantul iubirii”
Dupa cum a relatat BBC News, Sfantul Valentin este asociat gresit cu gasirea iubirii. Acesta este sfantul patron al celor care au gasit deja sufletul pereche. Sfantul Raphael este patronul intalnirilor cu noroc. Asadar, din pacate, sarbatoriti un sfant gresit.

De Sfatul Valentin, o gradina zoologica din Michigan a oferit turistilor un show zoo-erotic, cuplurile putand sa vada pe viu cum se acupleaza animalele.

Pentru a face ziua de Valentine’s Day si mai speciala, un restaurant canadian a oferit clientilor posibilitatea de a face sex in toaleta.

8 milioane de americani marturisesc ca isi trimit singuri felicitari de Valentine’s Day.

In timp ce majoritatea femeilor se indoapa cu ciocolata de Sfantul Valentin, Tiffani Sutton a vrut sa guste sangele iubitului. Asa ca l-a ademenit sa faca sex, l-a legat si a incercat sa-i taie piciorul cu un cutit pentru a-i bea sangele.

Gradina zoologica din Woodland sarbatoreste Valentine’s Day alaturi de animale, gorilele, ursii panda, leoparzii si restul primind inghetata sau friptura sub forma de inimioara.

Thailanda, una dintre cele mai celebre tari pentru prostitutie si turism sexual, spune Nu sexului de Valentine’s Day.

In ultimii trei ani, cantitatea de flori importata din Olanda a scazut cu 47% la 94.000 de tone, in timp ce importurile din Africa au crescut cu 39% la 17.000 de tone.

Importurile, exporturile si folosirea trandafirilor de Valentine’s Day au un impact negativ asupra schimbarilor climatice din cauza emisiilor de dioxid de carbon ale avioanelor.

Articole asemanatoare
Sfântul Valentin
Sfântul Valentin te prinde singură? Câte poți face în această zi!
Iubim mai mult de Sfantul Valentin?
Cum te machiezi de Valentine’s Day?
10 filme potrivite pentru Valentine’s Day

Comenteaza acest articol

Adevarul gol-golut despre Valentine’s Day

by realitatea   1 min
0