Home > What's hot > ADRIAN NASTASE a ajuns la puscarie!

ADRIAN NASTASE a ajuns la puscarie!

UPDATE 22.40: Fostul premier a ajuns la inchisoarea Rahova.

UPDATE 22:21: Adrian Năstase a părăsit Spitalul Floreasca. Fostul premier, aparent zâmbitor, a fost urcat în Ambulanţă. Fiul său. Andrei, se afla la spital şi a plecat, posibil după Ambulanţă, către închisoare. UPDATE 22.07: Poliţistul de la Omoruri a plecat de la spitalul Floreasca

UPDATE 21.05: Adrian Năstase, audiat pentru tentativă de omor, potrivit Realitatea tv

UPDATE 20.55: Medicii îi scriu medicaţia pentru arest, iar apoi Năstase va părăsi spitalul, potrivit rtv.net
UPDATE 20.45: Se pare că se mai aşteaptă avizul lui Brădişteanu, iar apoi Adrian Năstase va fi dus la Rahova

Mai mulţi poliţişti și un procuror au ajuns marţi, după ora 19.00, la Spitalul Floreasca, unde este internat fostul premeir Adrian Năstase. Aceștia au refuzat să ofere informații, dar este foarte posibil să pregătească transferarea acestuia la Penitenciarul Rahova.

Mai mulți oameni ai legii au ajuns marți seara la Spitalul Floreasca , din Capitală, unde se află internat Adrian Năstase.La intrarea în spital, niciunul nu a dorit să dea informaţii cu privire la motivul venirii la spital. Fostul premier va fi externat în ceastă seară și, cel mai probabil, va fi dus la Penitenciarul Rahova.

Adrian Năstase a încercat să se sinucidă în urmă cu câteva zile, după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare. Fostul premier a vrut să se împuște în gât, însă polițistul care venise să-l aresteze i-a salvat viața. Potrivit ultimelor informații, rănile fostului premier nu ar fi necesitat internarea la Spitalul Floreasca. Aceleaşi surse susţin că nu a fost decizia poliţiştilor să-l ducă la Floreasca, ci a unui superior.

Mai mult: Adrian Năastse ar putea fi externat în această seară – Ştiri interne | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
Programul lui NASTASE la puscarie, minut cu minut!

Loading...

1 Response

  1. gogaie

    Asta e viata : daca nu-i lasi pe complici sa fure cit furi tu aia ori te elimina , ori te dau in git la balauri.Asa s-a intimplat in PSD.Colegii invidiosi ai lui Bombonel i-au copto.

Comenteaza acest articol

ADRIAN NASTASE a ajuns la puscarie!

by   1 min
1