Home > Agenda > Afla cum se descurca Brad Pitt dupa despartirea de Angelina Jolie

Afla cum se descurca Brad Pitt dupa despartirea de Angelina Jolie

Ultimele luni au fost destul de ciudate pentru Brad Pitt, dupa divortul din septembrie. La inceputul lunii mai acesta a aparut in revista GQ Style, unde a oferit si cel mai important interviu de la despartirea de Angelina Jolie. Pitt discuta deschis despre experienta divortului, intretinerea relatiei cu copiii sai si recuperarea sa din problemele cu bautura.

Acesta a declarat: „Pentru mine, aceasta perioada a fost despre a-mi privi slabiciunile si esecurile”. Brad Pitt recunoaste ca a avut o problema cu alcoolul, dar acum isi revine pentru ca a inceput terapia si a renuntat la baut.

„Beam prea mult. Pur si simplu devenise o problema. Si sunt foarte fericit ca a trecut o jumatate de an, dar acum imi stapanesc sentimentele. Cred ca este parte a provocarii umane: Ori le negi pe toate toata viata, ori le raspunzi si evoluezi.”

Intrebat daca nu ii e dor de alcool, Pitt a raspuns ca: „Avem o fabrica de vin. Imi place vinul foarte, foarte mult, dar a trebuit sa incetez. A trebuit sa ma distantez pentru o perioada. Si sincer, as fi putut sa pun un rus sub masa cu vodka lui. Eram profesionist. Eram bun.”

Tot el declara ca a trebuit sa se lase de baut pentru ca nu mai putea trai asa si ca a inlocuit alcoolul cu suc de merisoare si apa minerala.

Brad Pitt admite ca viata lui este prea mult in centrul atentie, mai ales dupa divort si ca zvonurile privind abuzurile asupra copiilor sunt false. „Foarte putin din ce se spune este adevarat si evit foarte mult mass media.” Cu toate astea, el este mai preocupat de modul in care informatiile ii vor afecta copiii. „Ma ingrijorez mai mult pentru copii, fiind subiectul zvonurilor, si de prietenii lor tragand concluzii din asta. Si, bineinteles, nu se face nimic cu delicatete sau intelegere – este facut ca sa se vanda. Asa ca stiti ca tot ce este senzational vinde si ei vor fi supusi la asta, iar asta ma doare.”

Actorul a mentionat numele fostei sale sotii o singura data pe parcursul interviului, promovandu-i documentarul First They Killed My Father, aratand ca inca o sustine. „Ar trebui sa vedeti filmul lui Angie.”

Articole asemanatoare
Un documentar despre viața lui Chris Cornell va fi produs de Brad Pitt și Peter Berg
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston și Brad Pitt, împreună de 3 ani. Abia acum s-a aflat adevăratul motiv al reconcilierii
Angelina Jolie
Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au împăcat
brad pitt
Sean Penn și-a împins fosta logodnică în brațele lui Brad Pitt

Comenteaza acest articol

Afla cum se descurca Brad Pitt dupa despartirea de Angelina Jolie

by realitatea   1 min
0