Tabu
CULTURE Slider

Afla la ce evenimente poti merge in weekend-ul acesta!

Chiar daca a venit toamna, vremea frumoasa nu ne-a parasit inca, asa ca daca nu stiti ce sa faceti in acest weekend, v-am pregatit noi o lista cu evenimente cel putin interesante  care vor avea loc in Bucuresti.

  1. Targul Bucurestilor

Evenimentul, aflat anul acesta la prima editie, se va desfasura in Piata Constitutiei, in perioada 30 septembrie – 2 octombrie 2016. Se doreste sa devina o traditie in Capitala, precum si o sarbatoare a recoltei, a mestesugurilor, a artei si a traditiilor romanesti autentice, incurajand, totodata, turismul cultural in Bucuresti. Acest eveniment este sprijinit de Primaria Capitalei si este organizat de Creart.

afla-la-ce-evenimente-poti-merge-in-weekend-ul-acesta1

  1. Bounty Fair

Bounty Fair este cel mai mare eveniment complet de handmade romanesc din Capitala, cu peste 60 de artisti si artizani participanti si cuprinzand ateliere si activitati creative, zona de restaurant, zona de relaxare. Ajuns la a 19-a editie acest targ are loc in weekend-ul acesta la Casa Universitarilor. Taxa de intrare este de 8 lei, iar copiii sub 14 ani au acces gratuit.

afla-la-ce-evenimente-poti-merge-in-weekend-ul-acesta2

  1. Docuart Fest

Cea de-a 5-a editie a festivalului Docuart are loc in acest weekend la Cinema Muzeul Taranului. Docuart Fest este festivalul dedicat exclusiv filmului documentar romanesc. Festivalul vrea sa promoveze idei si oameni, dar mai cu seama produse culturale autohtone din lumea cinematografica.

afla-la-ce-evenimente-poti-merge-in-weekend-ul-acesta3

  1. Targ de produse traditionale

In acest weekend, la Romexpo, va avea loc un Targ de produse traditionale. Cu aceasta ocazie, vizitatorii vor putea petrece cateva momente de relaxare, savurand si achizitionand produse autentic romanesti din Ardeal, Maramures, Bucovina si Muntenia, realizate in serie mica, dupa retete traditionale.

afla-la-ce-evenimente-poti-merge-in-weekend-ul-acesta4

  1. Bucharest Science Festival

Bucharest Science Festival este un eveniment organizat de catre Asociatia Secular-Umanista din Romania, impreuna cu Planeta Stiintei. Acesta este dedicat atat adultilor cat si copiilor dornici sa invete si sa cerceteze fascinanta lumea a stiintei.

afla-la-ce-evenimente-poti-merge-in-weekend-ul-acesta5

  1. Kinofest

Kinofest este primul si cel mai important festival de film digital din Romania (si unul dintre cele mai importante din Europa Centrala si de Est). Acesta este un proiect independent, care are ca scop promovarea tinerilor artisti, a realizatorilor de film, a lucrarilor lor – film, muzica, arte vizuale.

afla-la-ce-evenimente-poti-merge-in-weekend-ul-acesta6

  1. Innersound New Arts Festival

Festivalul functioneaza ca o platforma puternica de promovare a tinerilor compozitori, instrumentisti, fotografi, artisti vizuali/multimedia si regizori. Tema celei de-a patra editii a Innersound New Arts Festival este Touch si invita la reflectie asupra atingerii. Festivalul are loc in perioada 28 septembrie – 1 octombrie, iar intrarea este 30 de lei/zi.

EITAN-01-01-B-04

 

ARTICOLE SIMILARE

Trend alert: părul tatuat inspirat de Lil Kim

Andreea Damian

Daniel Craig vrea să-și lase copiii pe drumuri. Ce va face cu averea lui de 125 mil. $

Andreea Damian

Femeile nu au vorbit prea mult în filmele anului 2019 – studiu

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Cea mai sexy femeie de pe planetă a devenit mămică

Andreea Damian

Rance, o dinastie de parfumieri

realitatea

Scrie un comentariu