Home > Lifestyle > Stiri > Agentia Cohn& Jansen si reteaua Ashley isi renegociaza parteneriatul

Agentia Cohn& Jansen si reteaua Ashley isi renegociaza parteneriatul

Agentia de creatie Cohn&Jansen (C&J), afiliata din 2006 la reteaua greceasca regionala Ashley&Holmes (A&H), isi renegociaza parteneriatul cu reteaua. Peter Jansen, presedinte si actionar al C&J, a confirmat ca sunt in discutii cu reprezentantii Ashley despre ”cum putem merge mai departe”.

Intr-un interviu acordat MONEY EXPPRESS, Jansen a spus ca toate variantele sunt luate in calcul: de la cea din prezent, cu Ashley in actionariat, pana la un exit complet al grecilor, caz in care partenerii din Romania isi vor rascumpara actiunile. ”Este un procent de adevar”, spun la randul lor reprezentantii Ashley, vizavi de aceste discutii. Ei dau totusi de inteles ca nu au de gand sa-si faca bagajele din Romania.

”Vrem si facem eforturi sa ramanem si sa prosperam aici”, a declarat Jack Adamis, director regional al Ashley Worldgroup (care detine si businessul de media United Media, pe langa A&H), pentru MONEY EXPRESS. Adamis nu a specificat insa daca isi vor continua businessul alaturi de C&J sau de ala agentie. Jansen estimeaza ca in vara ar putea fi clarificata situatia: daca vor continua impreuna – situatie in care grecii ar trebui sa contribuie la capitalizarea businessului fie cu cash, fie cu clienti – sau separat. Cititi in MONEY EXPRESS  care sunt dedesubturile acestor negocieri, cum a fost influentat businessul C&J de relatia cu Ashley si cu ce alt partener si-ar putea continua grecii businessul de creatie in Romania.


Loading...

Comenteaza acest articol

Agentia Cohn& Jansen si reteaua Ashley isi renegociaza parteneriatul

by realitatea   1 min
0