Home > Lifestyle > Stiri > Investitorul strategic Barton Biggs explică de ce urcă bursele

Investitorul strategic Barton Biggs explică de ce urcă bursele

Pentru a intelege raliul pietelor de capital, trebuie sa recunoastem ca statisticile privind PIB-urile sunt deja depasite. Pietele de capital din toata lumea se dezlantuie in fata celei mai slabite economii din ultima jumatate de secol, a unui sistem bancar in cautare de miliarde, a amenintarii gripei si a unor preturi imobiliare care cad intr-un ritm ametitor.

“The New York Times” titra recent pe prima pagina: “Economia scade cu cea mai mare viteza de dupa anii ’50”. In aceeasi zi, ministrul german de finante spunea ca tara sa va trece prin “cea mai grava recesiune de dupa Al Doilea Razboi Mondial” si ca alte economii europene sunt intr-o situatie disperata. Declinul inregistrat de economii asiatice precum Japonia, Coreea de Sud si Singapore este si mai sever, iar majoritatea expertilor sunt sceptici in ceea ce priveste cifrele mai favorabile ce vin dinspre China, scrie MONEY EXPRESS.

“Marile minti” din lumea investitiilor si cei mai respectati economisti prorocesc jale, suspin si o epoca de distrugere a avutiei. Acum, intrebarea: de ce cresc bursele, cand atat de multi indicatori economici o iau in jos? Cititi previziunile faimosului investitor strategic Barton Biggs in comentariul preluat in exclusivitate pentru Romania de MONEY EXPRESS  .

Articole asemanatoare
Geanta perfecta din piele s-a nascut si o cheama Einer
Umberto Eco despre urât
Eticheta contează
Noua epocă a creditelor de consum

Loading...

Comenteaza acest articol

Investitorul strategic Barton Biggs explică de ce urcă bursele

by realitatea   1 min
0