Tabu
Image default
lifestyle

Investitorul strategic Barton Biggs explică de ce urcă bursele

Pentru a intelege raliul pietelor de capital, trebuie sa recunoastem ca statisticile privind PIB-urile sunt deja depasite. Pietele de capital din toata lumea se dezlantuie in fata celei mai slabite economii din ultima jumatate de secol, a unui sistem bancar in cautare de miliarde, a amenintarii gripei si a unor preturi imobiliare care cad intr-un ritm ametitor.

“The New York Times” titra recent pe prima pagina: “Economia scade cu cea mai mare viteza de dupa anii ’50”. In aceeasi zi, ministrul german de finante spunea ca tara sa va trece prin “cea mai grava recesiune de dupa Al Doilea Razboi Mondial” si ca alte economii europene sunt intr-o situatie disperata. Declinul inregistrat de economii asiatice precum Japonia, Coreea de Sud si Singapore este si mai sever, iar majoritatea expertilor sunt sceptici in ceea ce priveste cifrele mai favorabile ce vin dinspre China, scrie MONEY EXPRESS.

“Marile minti” din lumea investitiilor si cei mai respectati economisti prorocesc jale, suspin si o epoca de distrugere a avutiei. Acum, intrebarea: de ce cresc bursele, cand atat de multi indicatori economici o iau in jos? Cititi previziunile faimosului investitor strategic Barton Biggs in comentariul preluat in exclusivitate pentru Romania de MONEY EXPRESS  .

ARTICOLE SIMILARE

EXPLORING THE RETURN OF REPRESSION, expo la Pavilion Unicredit

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Petra Ecclestone, casă de 85 milioane $ pentru… câini

realitatea

SILVANA BRAGARU este cea mai tare bomba-sexy din Germania!

PETRE CONDRAT, asistentul lui BOTEZATU, zice ca e nevinovat! Unde sunt tablourile furate din Olanda?

TIFF se mută la MTR

realitatea

Scrie un comentariu