Tabu
lifestyle

DIETELE romancelor din showbiz: Ellie White, Minodora, Irina Reisler, Valentina Pelinel

yoga

Ellie White
7 kg într-o lună
După naştere, cântăreaţa Ellie White şi-a propus să revină la formele care au consacrat-o. Astfel, de la carnea slabă pe care a fost nevoită să o mănânce pe parcursul sarcinii pentru cel mic, Ellie a trecut, inspirată de Victoria Beckham, la un regim bazat pe seminţe, legume şi fructe …regim pe care, într-o primă instanţă, l-ar numi vegan dacă nu ar consuma şi lapte la micul dejun. Dieta a redus în jur de şapte kilograme în prima lună, depinzând foarte mult şi de efortul fizic depus. Acum, din regimul ei nu lipsesc cerealele cu lapte, orezul cu legume, peştele la cuptor, salatele de legume, fructele şi sucurile naturale. De asemenea, Ellie spune că merge la sală de câteva ori pe săptămână şi încearcă să scoată definitiv dulciurile din alimentaţia ei.
Minodora
22 kg în 8 luni
Minodora spune că atunci când vrei să slăbeşti trebuie să „ai răbdare!”. Regimul ei de slăbit a început după naştere la insistenţele fanilor. Minodora a început regimul uşor, reducând din ce în ce mai mult cantităţile consumate şi făcând din ce în ce mai mult sport. Regimul ei include trei mese principale fixe: un mic dejun care include un ou fiert, brânză slabă cu o roşie, un ardei şi un castravete, un prânz la care mănâncă 150 g de carne de curcan sau de vită la grătar şi 250 g de legume şi o cină uşoară (de regulă îşi prepară o salată). Între mese consumă fructe, nuci şi migdale, iar după ora 19:00 nu mai mănâncă nimic, în schimb bea foarte multă apă.
Irinei Reisler
44 kg într-un an
Irina Reisler avea 100 de kilograme la numai 27 de ani, după sarcină. Dar orice este posibil dacă îţi doreşti cu adevărat. Regimul Irinei presupune o dietă disociată „trei plus trei”. Asta înseamnă că trei zile sunt dedicate alimentaţiei vegetale (fructe, legume şi zarzavaturi) şi trei sunt consacrate proteinelor animale (brânzeturi, carne şi ouă). Singura regulă este să nu combine elementele vegetale cu cele proteice şi să evite băuturile carbogazoase.
Valentina Pelinel
Cură de detoxifiere
De un lucru putem fi siguri: Valentina Pelinel surprinde de fiecare dată prin alegerile făcute. Deşi are o stare fizică de invidiat, din când în când Valentina apelează la o cură de detoxifiere în care, timp de câteva săptămâni pe ani, bea numai lichide: sucuri naturale, apă cu lămâie şi ceaiuri recomandate de nutriţionişti. Deşi nu este un regim tocmai uşor şi organismul este slăbit sever, combinat cu yoga poate avea rezultate pozitive.

…Mai multe informatii in suplimentul special SHAPE din TABU, editia de aprilie, acum la toate punctele de distributie a presei!

ARTICOLE SIMILARE

Mircea Badea, Închis într-o CUŞCĂ cu dansatoare sexy şi BICIUIT! FOTO

Gradini nomade in Bucuresti

realitatea

Iubitul (31) lui BAHMU (38) isi ia rolul de tata vitreg in serios

Dilemele lui Dan Sucu

realitatea

BIANCA s-a maritat in mare secret! AFLA cu cine! Prima POZA de la NUNTA va soca!

Britney Spears, cea mai atractivă femeie a anului

realitatea

1 comentariu

Promo 10 April 2013 at 16:14

Daca va gânditi sa încercati o proteza auditiva pentru prima data sau daca doriti sa va cumparati alt model, s-ar putea sa fiti placut impresionat de noile tehnologii. Modelele actuale sunt mici, usor de folosit si avansate din punct de vedere tehnologic. Va recomand sa incercati o proteza auditiva Siemens. http://www.audiolux.ro

Răspunde

Scrie un comentariu