Tabu
PEOPLESlider

Alexia Eram a vorbit despre salariul Andreei Esca. Ce sumă încasează luna vedeta

De mulţi ani, au existat diverse speculaţii vizavi de câţi bani câştigă Andreea Esca la Pro TV. S-au tot vehiculat diverse sume, dar jurnalista nu a oferit nicio cifră.

Pentru că este una dintre persoanele cele mai apropiate Andreei Esca, toată lumea a crezut că Alexia Eram ştie cât câştigă mama sa. Ei bine, se pare că nu este aşa. Tânăra măturiseşte că niciodată nu a ştiut suma pe care mama ei o primeşte lunar.

„Nici eu nu îl știu, mă jur! Vă jur, nu mi-l spune, pentru că poate crede că dacă mi l-ar spune, aș scăpa informația. Mă jur că eu nu îl știu! Eu chiar nu știu! De vreo doi ani și jumătate, aproape trei ani, îmi câștig singură banii, ca să înțeleagă toată lumea. Normal că mama e foarte mândră și nici nu-i cer bani, chiar dacă aș avea nevoie. Și ea se comportă cu mine ca și cum aș fi și eu un om matur!

Nu mai stăm împreună, eu mi-am cumpărat apartamentul meu, am rată. Pe de o parte, îmi e super-greu, mai ales dacă plecăm în vacanțe. Înainte eram obișnuită să îmi cumpere ei (n.r. «părinții») chestii. Și acum eu trebuie să plătesc gazele, lumina, apa, rata, am responsabilități.

Sincer, sunt o fire foarte cheltuitoare, de ce să mint? Dar pentru vacanțe, oricum strâng. Trebuie să ai minimum o vacanță pe an și încerc să mă stăpânesc. Mario este partea rațională a familiei, care strânge, eu sunt pe partea cealaltă. Deci el mă potolește!”, a declarat Alexia Eram pentru Cancan.ro.

ARTICOLE SIMILARE

„Întuneric și lumină” | Casa de modă Alexander McQueen se întoarce la Londra

Andreea Damian

Ce este toxemia de sarcină și cum luptăm cu ea – semne și simptome

Andreea Damian

Tudor Chirilă își șochează fanii cu noile sale proiecte

Tabu Tabu

Băutura cu care Elwira Petre ţine gripa și răceala la distanţă

Andreea Damian

Gina Matache, ironică după ce fiica ei s-a filmat alături de noul ei iubit

Andreea Damian

Actrița de la Bollywood care a creat fenomenul #MeToo în India

Andreea Damian

Scrie un comentariu