Tabu
Image default
PEOPLESlider

Alexia Eram a vorbit despre salariul Andreei Esca. Ce sumă încasează luna vedeta

De mulţi ani, au existat diverse speculaţii vizavi de câţi bani câştigă Andreea Esca la Pro TV. S-au tot vehiculat diverse sume, dar jurnalista nu a oferit nicio cifră.

Pentru că este una dintre persoanele cele mai apropiate Andreei Esca, toată lumea a crezut că Alexia Eram ştie cât câştigă mama sa. Ei bine, se pare că nu este aşa. Tânăra măturiseşte că niciodată nu a ştiut suma pe care mama ei o primeşte lunar.

„Nici eu nu îl știu, mă jur! Vă jur, nu mi-l spune, pentru că poate crede că dacă mi l-ar spune, aș scăpa informația. Mă jur că eu nu îl știu! Eu chiar nu știu! De vreo doi ani și jumătate, aproape trei ani, îmi câștig singură banii, ca să înțeleagă toată lumea. Normal că mama e foarte mândră și nici nu-i cer bani, chiar dacă aș avea nevoie. Și ea se comportă cu mine ca și cum aș fi și eu un om matur!

Nu mai stăm împreună, eu mi-am cumpărat apartamentul meu, am rată. Pe de o parte, îmi e super-greu, mai ales dacă plecăm în vacanțe. Înainte eram obișnuită să îmi cumpere ei (n.r. «părinții») chestii. Și acum eu trebuie să plătesc gazele, lumina, apa, rata, am responsabilități.

Sincer, sunt o fire foarte cheltuitoare, de ce să mint? Dar pentru vacanțe, oricum strâng. Trebuie să ai minimum o vacanță pe an și încerc să mă stăpânesc. Mario este partea rațională a familiei, care strânge, eu sunt pe partea cealaltă. Deci el mă potolește!”, a declarat Alexia Eram pentru Cancan.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Ellen Degeneres, în lacrimi din cauza lui Ashton Kutcher

Andreea Damian

Bella Hadid și Rihanna reînvie această tunsoare din anii 2000

Andreea Damian

O asistentă medicală este considerată sosia lui Meghan Markle

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 24 iulie!

realitatea

Premiile BAFTA 2021. „Nomadland”, marele câștigător. Lista câștigătorilor

Andreea Damian

Transformă-ți cada în propriul SPA cu ajutorul uleiurilor esențiale de calitate

realitatea

Scrie un comentariu