Home > Agenda > ALINA EREMIA, vedeta la Antena 1 / Uite la ce emisiune va participa

ALINA EREMIA, vedeta la Antena 1 / Uite la ce emisiune va participa

alina-eremia-antena1-1Alina Eremia este o artista completa. Si-a demonstrat deja veleitatile de actrita si cele de cantareata, urmand ca in curand sa dovedeasca tuturor ca este si o dansatoare foarte buna.

Isi doreste sa se autodepaseasca si este convinsa ca asta se va intampla in cadrul show-ului „Danseaza printre vise”, care va fi difuzat in aceasta toamna de Antena 1. Artista Alina Eremia este foarte incantata ca va participa in aceasta emisiune.

„De multa vreme imi doresc sa se iveasca o astfel de ocazie. De-a lungul timpului am tot urmarit emisiunile de profil care au sadit in mine dorinta de a-mi testa aptitudinile. Ambitie si pasiune exista, factori care sper ca ma vor propulsa cat mai departe in concurs”, a declarat Alina pentru http://www.agentiadepresamondena.com

Nerabdatoare sa inceapa antrenamentele cu coregraful din cadrul show-ului, Alina e cu ochii pe dansatorii ei.

„Invat tot felul de miscari de la ei”, recunoaste artista, care a si intensificat antrenamentele la sala pentru a avea o conditie fizica foarte buna.

„Sunt atenta la alimentatie, ca si pana acum, pentru ca de ceva timp am optat pentru un stil de viata cat mai sanatos”, a mai dezvaluit frumoasa cantareata.

Artista vrea sa dea randament maxim pe ringul de dans, acolo unde stie ca nivelul competitiei va fi unul foarte dur, si este speriata doar de eventualele accidentari.

„O coregrafie presupune un program riguros de antrenamente, unde se pot intampla accidente, iar efortul fizic este uneori mai mare decat poti duce. Vreau sa exclud insa din start varianta asta”, a mai declarat Alina.

Articole asemanatoare
antonia
Când și unde se întorc Antonia, Alina Eremia și Roxen pe scenă
alina eremia la premii
Cum s-a întreținut Alina Eremia în cele două luni de izolare
alina eremia
EXCLUSIV Cum arată Alina Eremia după intervenția chirurgicală de la nas!
De vorba cu Mircea Eremia – new entry pe piata muzicala romaneasca!

Comenteaza acest articol

ALINA EREMIA, vedeta la Antena 1 / Uite la ce emisiune va participa

by   1 min
0