Tabu
Image default
PEOPLESlider

Alina Sorescu, noi detalii despre divorțul de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu a oferit noi detalii despre divorțul de tatăl copiilor ei. Artista a depus actele de divorț de Alexandru Ciucu la începutul anului 2022, după 13 ani de căsnicie.

Fostul cuplu s-a căsătorit în septembrie 2008 și are două fiice, Carolina, în vârstă de 8 ani, și Ana Raisa, în vârstă de 6. Carolina și Raisa locuiesc în prezent cu Alina și cu părinții ei, în apartamentul solistei de 4 camere.

Alina Sorescu, noi detalii despre divorțul de Alexandru Ciucu

„Suflețelul meu este încrezător că lucrurile se vor așeza, că așa e viața, și cu bune și cu rele. Nu sunt nici prima, nici ultima. Așa se întâmplă în viață, să trecem și prin momente mai puțin plăcute, dar pe care să ni le asumăm demn și să mergem mai departe cu fruntea sus, pentru copii”, a declarat Alina Sorescu, în emisiunea „Teo Show”.

„E o perioadă sensibilă, pentru că eu am depus actele de divorț. Deocamdată noi vorbim de o ordonanță prin care să fie stabilit domiciliul fetelor până când se va soluționa acest proces. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Divorțul nici nu s-a întâmplat încă, e o perioadă lungă”, a completat. Instanța a decis stabilirea domiciliului fiicelor cuplului la mamă. „Am primit sute de mesaje din partea tuturor celor care mă urmăresc pe Instagram și pe Facebook. Nu credeam că pot să simt atâta susținere din partea unor femei și a unor bărbați care nu mă cunosc. Le mulțumesc foarte mult!”, a încheiat.

Alina Sorescu: „Lucrurile trebuie să meargă mai departe”

„Nu mă gândeam că o să ajung în situația asta, dar lucrurile astea m-au călit și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult, să am și mai multă încredere în ceea ce simt. Suntem liniștite (n.red.: ea și fiicele sale), într-un fel, pentru că el vrea să epuizeze toate căile de atac. Nu am cum să vorbesc mai mult, pentru că procesul este încă în curs, dar trebuie să-mi văd mai departe de activitate. În felul acesta am grijă de mine și de fetițe. Altfel nu aș avea cum să-mi întrețin numele și, noi ca oameni, ce avem de întreținut”, a mai declarat Alina Sorescu în emisiunea lui Cristi Brancu.

„Fac lucruri noi, aveam demult în plan să lansez această melodie nouă. Ne pregătim pentru 1 iunie și, chiar și în această perioadă tumultuoasă din viața mea, lucrurile trebuie să meargă mai departe. Sunt un om activ, care are proiecte. (…) Nu înseamnă că lucrurile se opresc aici. (…) Îmi place să cred că, orice ar fi, voi fi prezentă în fața oamenilor, în toate momentele, și bune, și rele”, a completat solista.

ARTICOLE SIMILARE

Ce restricții ne așteaptă de Crăciun și Revelion

Andreea Damian

50 Shades of Grey – o recenzie sincera si subiectiva

realitatea

Cum a ajuns pe Netflix femeia care a inventat ciorba rădăuțeană 

Andreea Damian

A fost lansat trailerul pentru „House of Gucci” – VIDEO

Andreea Damian

Dolly Parton, făcută de rușine în public de propria soră

Andreea Damian

Scarlett Johansson a născut un băiețel. Ce nume a ales actrița pentru bebelușul ei

Andreea Damian

Scrie un comentariu