Tabu
PEOPLESlider

America Express 2024. Lista completă cu echipele noului sezon

Cleopatra Stratan și Giulia Anghelescu participă la America Express 2024. Nu, împreună, ci separat. Fiecare intră în competiţie alături de soţ, Edward Sanda, respectiv Vlad Huidu.

Noul sezon se va filma în sudul Columbiei, Ecuador și Argentina, după cum au dezvăluit chiar producătorii emisiunii, Mona Segall și Robert Lionte, în urmă cu ceva timp, invitați fiind în podcast-ul lui Mihai Morar – „Fain și simplu”. 

Potrivit unor surse din media, filmările pentru cel de-al doilea sezon de „America Express” vor începe la sfârșitul acestei luni, iar lista concurenților include nume-surpriză.

Iată cele 9 cupluri care vor concura pentru marele premiu!

Romică Țociu și fiul său, Cătălin Țociu
Cleopatra Stranta și Edward Sanda
Alexia și Aris Eram
Giulia și Vlad Huidu
Sânziana Negru și Laura Giurcanu
Iuliana Pepene și Sonia Simionov
Ada Galeș și mama sa, Antoneta
Ionuț Rusu și George Tănase
Iulia Albu și iubitul său, Mihai Alexandru.

Romică Țociu va pleca în aventura din „America Express” alături de fiul său, Cătălin, în vârstă de 25 de ani. La nici doi ani de când s-au căsătorit cu acte-n regulă, Cleopatra Stratan și Edward Sanda își vor testa din plin relația la „America Express”.

Și Giulia Anghelescu și Vlad Huidu vor să fie puși în cele mai inedite situații, în timpul competiției din America de Sud. Una dintre cele mai surprinzătoare echipe de la „America Express 2224” de la Antena 1 este formată din copiii Andreei Esca, Alexia și Eram. 

Două dintre cele mai cunoscute nume din branșa influencerilor de fashion din România vor face echipă, Sânziana Negru și Laura Giurcanu. Frumoasa prezentatoarea a Observatorului de dimineață, Iuliana Pepene, va face echipă cu o altă colegă de la Știri, Sonia Simionov.

Actrița din „Complet necunoscuți”, Ada Galeș, intră în competiția de la Antena 1 alături de mama sa, Antoneta Galeș. Ionuț Rusu și George Tănase duc comedia pe meleaguri latino-americane. După ce a participat la „Asia Express” în 2021 în calitate de jurat, Iulia Albu își va testa limitele alături de partenerul său de viață, Mihai Alexandru, cunoscut drept Mike.

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Social media nu îi face nefericiți pe tineri. Studiul care demontează tot ce se știa până acum

Andreea Damian

Kirk Douglas a murit la 103 ani!

Tabu Tabu

Cum au petrecut de Ziua Pământului Liana Stanciu, Nick Nnd și Johny Romano

Andreea Damian

Designerii duc covoarele din case pe podium

realitatea

Cum arată Anamaria Prodan ca NFT? Impresara, de nerecunoscut

Andreea Damian

Cum facem față furtunilor informaționale și avalanșei de fake-news

realitatea

Scrie un comentariu