Tabu
Image default
PEOPLESlider

Anamaria Prodan, anunț neașteptat, în plin scandal de divorț. Impresara a spus „da” de Dragobete

S-a logodit sau nu Anamaria Prodan? Iată întrebarea care îi macină pe mulți, după ce impresara a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare mâna acesteia pe care stă un inel superb.

Bijuteria se află chiar pe inelarul mâinii stângi, iar alături de fotografie este și mesajul ”Da, o voi face”. În postarea respectivă apare și o altă imagine cu două mâini care formează o inimă, deci ne putem gândi că sexy-impresara ar putea avea gânduri serioase.

Fanii nu au rămas indiferenți și au reacționat cu zeci de mii de likeuri.

A cerut ordin de restricție împotriva fostului partener de viață

Anamaria Prodan a cerut ordin de restricţie împotriva lui Laurenţiu Reghecampf. Aceasta spune că este mai bine să stea departe unul de celălalt, din cauza ameninţărilor pe care le primeşte.

„Am cerut mandat. Nu mai are voie sa se apropie de mine sau de copii până în momentul în care nu se termină această nenorocire. Consider ca este mai bine sa stam departe unul de celalalt, pentru că primesc zeci de telefoane cu ameninţări: că ne omoară în casă. Am mai pătit nişte lucruri din astea acum câteva luni. Eu sunt şocată pe măsură ce trec zilele. Este un grup criminal în jurul lui Reghecampf care ameninţă, cauta sa ma denigreze, inventează poveşti. Ferească Dumnezeu. Omul este disperat. Pe mine nu mă interesează. El nu trebuie decât să ne dea ceea ce ne-a furat”, a spus Anamaria la emisiunea lui Cristi Brancu.

ARTICOLE SIMILARE

Celebritățile de la Hollywood condamnă legea anti-avort din Statele Unite

Andreea Damian

Premiile Grammy 2021. Gala, amânată din cauza epidemiei din LA. Data anunțată de organizatori

Andreea Damian

Un video viral dezvăluie modul bizar în care poți face doza de suc să devină transparentă

Andreea Damian

7 poziții de yoga super eficiente pentru a avea sâni frumoși

Andreea Damian

Femeile care au născut prin cezariană, sfătuite să adopte aceeași metodă și la viitoarele nașteri

Andreea Damian

Dieta pe puncte!

realitatea

Scrie un comentariu