Tabu
PEOPLESlider

Anamaria Prodan, anunț neașteptat, în plin scandal de divorț. Impresara a spus „da” de Dragobete

S-a logodit sau nu Anamaria Prodan? Iată întrebarea care îi macină pe mulți, după ce impresara a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare mâna acesteia pe care stă un inel superb.

Bijuteria se află chiar pe inelarul mâinii stângi, iar alături de fotografie este și mesajul ”Da, o voi face”. În postarea respectivă apare și o altă imagine cu două mâini care formează o inimă, deci ne putem gândi că sexy-impresara ar putea avea gânduri serioase.

Fanii nu au rămas indiferenți și au reacționat cu zeci de mii de likeuri.

A cerut ordin de restricție împotriva fostului partener de viață

Anamaria Prodan a cerut ordin de restricţie împotriva lui Laurenţiu Reghecampf. Aceasta spune că este mai bine să stea departe unul de celălalt, din cauza ameninţărilor pe care le primeşte.

„Am cerut mandat. Nu mai are voie sa se apropie de mine sau de copii până în momentul în care nu se termină această nenorocire. Consider ca este mai bine sa stam departe unul de celalalt, pentru că primesc zeci de telefoane cu ameninţări: că ne omoară în casă. Am mai pătit nişte lucruri din astea acum câteva luni. Eu sunt şocată pe măsură ce trec zilele. Este un grup criminal în jurul lui Reghecampf care ameninţă, cauta sa ma denigreze, inventează poveşti. Ferească Dumnezeu. Omul este disperat. Pe mine nu mă interesează. El nu trebuie decât să ne dea ceea ce ne-a furat”, a spus Anamaria la emisiunea lui Cristi Brancu.

ARTICOLE SIMILARE

De ce mâncăm mai mult decât avem nevoie – e bine să citiți asta acum, de sărbători

realitatea

Câștigător „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Cine a plecat acasă cu marele premiu

Andreea Damian

Bucurestiul in weekend – 11-13 noiembrie

realitatea

Galateca Online ⎢ Anul care nu a mai fost la fel

Ciocîrlan

Ce mesaje de dragoste și-au scris Cătălina Jojo Grama și Paul Ipate

Tabu Tabu

Loredana Groza, prima reacție după ce a lansat o melodie cântată alături de maneliști

Andreea Damian

Scrie un comentariu