Tabu
PEOPLESlider

Anamaria Prodan și-a deschis o nouă afacere. Despre ce este vorba – VIDEO

Anamaria Prodan este una dintre cele mai puternice și influente vedete din România, o femeie care a reușit să facă istorie în lumea fotbalului românesc.

Aflată în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, celebra impresară a mai făcut o investiție uriașă. Despre recenta afacere a vorbit pe rețelele de socializare. Anamaria Prodan s-a declarat “fericită și foarte mândră” de noua achiziție. Este vorba despre o fermă de animale, iar anunțul a uimit pe toată lumea. Vedeta e convinsă că aceasta va avea un mare succes.

“Fericită și foarte mândră. O nouă investiție. Viitorul.”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Tavi Clonda și Adrian Pescariu au felicitat-o pentru această investiție cu care a dat lovitura în lumea afacerilor.

În toamna anului trecut, sexy impresara și-a anunțat afacerea cu criptomonede Superkoin, la Dubai. „Suntem mândri că am pus prima piatră de temelie a acestei monede virtuale, iar mândria și mai mare este că este făcută de un român și promovată aici de Eduard Irimia! Să ajungi aici, să faci un eveniment de grandoarea asta și să ai ca invitați familia regală și șeicii din Dubai este ceva unic.

Aici sunt multe oportunități. Acum am tot timpul din lume să mă ocup de așa ceva, pentru că trebuie să fac avere pentru copiii mei. Așa cum mama mea a făcut. Sunt primul investitor, un milion de euro am investit! Este o monedă în care eu cred. O monedă la care am asistat de la facere, o monedă care îți oferă un payback cumva. O monedă pe bază de piramide, dar care niciodată nu o să se prăbușească. Trăim în secolul acesta, încet-încet lumea se mută în virtual și trebuie să ținem pasul.”, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Anamaria Prodan a ajuns în Top Capital 2021, cu o avere estimată între 40 și 60 de milioane de euro. Impresara a ajuns că ocupe locul 141 în clasament.

ARTICOLE SIMILARE

Geneva LIVE ⎢ Un spectacol de operă cu o scenografie superbă

Ciocîrlan

Karl Lagerfeld – designerul care a revoluționat moda, numit regele – a murit

realitatea

Rețeta lui Gwyneth Paltrow pentru o viață sexuală satisfăcătoare

Andreea Damian

Mădălina Ghenea, apariție sexy și controversată după despărțirea de iubitul miliardar

Tabu Tabu

Cum arată „palatul” lui Alexandru Ciucu de 2.000 metri pătrați, unde vrea să le aducă pe fetițele sale

Andreea Damian

Nu astepta sa treaca sarbatorile! Apuca-te de sala acum!

realitatea

Scrie un comentariu