Tabu
PEOPLESlider

Victoria Beckham a mâncat același fel de mâncare timp de 25 de ani

Pește la grătar și legume la abur. Asta mănâncă celebra Victoria Beckham de 25 de ani încoace. Nu consumă deloc sosuri și condimente.

Cel puțin asta susține soțul ei, fostul fotbalist David Beckham, care a dezvăluit ce conține farfuria partenerei sale de viață. Într-un episod din River Table 4 – un podcast care abordează amintirile culinare ale oaspeților și explorează impactul alimentelor asupra vieții noastre – publicat pe 1 februarie, David Beckham a spus că nu a împărțit niciodată același fel ca soția sa de la întâlnirea lor din 1997.

Niciodată, sau aproape. Victoria Beckham ar fi gustat într-o zi din farfuria soțului ei, dar faptul datează de mai bine de zece ani, când era însărcinată cu fiica lor cea mică, Harper. Un „decalaj” pe care soțul ei nu pare să-l fi uitat. „A fost uimitor”, își amintește el. „A fost una dintre serile mele preferate. Nu știu ce a fost, dar știu că nu a mai mâncat de atunci.”

Fostul fotbalist pasionat de gastronomie, evident, nu are aceleași obiceiuri alimentare ca și soția sa. „Sunt foarte sensibil la mâncare și vin”, continuă el. „Când gust un preparat bun, vreau ca toată lumea să guste. Din păcate, sunt căsătorită cu cineva care mănâncă același fel de mâncare de douăzeci și cinci de ani”.

Sportivul postează destul de des imagini cu felurile de mâncare pe care le încearcă. Ultima oară a pregătit pește mandarin dulce – acrișor pentru a celebra Noul An Chinezesc.

„Pentru majoritatea restaurantelor sunt probabil cel mai rău coșmar. Îmi plac doar legumele la abur, cu puțin oțet balsamic și apoi să le asezonez. Îmi place ca lucrurile să fie gătite într-un mod foarte simplu. Nu-mi plac uleiurile sau unturile sau sosurile. Acum par plictisitoare în departamentul de mâncare”, a declarat la rândul ei Victoria Beckham în cadrul podcast-ului River Cafe Table 4, notează The Sun.

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Bănică a avut un șoc când și-a văzut fiica vopsită prima oară

Tabu Tabu

Perioada de incubație a Omicron, mai scurtă. Când apar primele simptome și care sunt acestea

Andreea Damian

Ce se întâmplă când te culci imediat după ce ai mâncat

Andreea Damian

Lora este în continuare blocată în Bali. Unde stă acum vedeta

Tabu Tabu

Scena teatrului românesc, din nou în doliu. A murit actorul Doru Ana, la vârsta de 68 de ani!

Andreea Damian

Festivalul de Film de la Veneţia va avea loc în septembrie

Andreea Damian

Scrie un comentariu