Home > beauty > Anda Adam – Secrete, obsesii și ritualuri de înfrumusețare

Anda Adam – Secrete, obsesii și ritualuri de înfrumusețare

Ne încântă cu vocea ei inconfundabilă din 1999. A cucerit topurile muzicale românești și multe topuri internaționale, a câștigat o serie de premii și în ciuda acestui succes, Anda Adam a demonstrat întotdeauna că poate mai mult și a demonstrat că face parte dintre artiștii care pot cânta orice, oricând și bine. Însă, orice artist are o imagine de întreținut. Care sunt secretele de frumusețe ale Andei Adam? Află în continuare ce ne-a declarat!

Tabu: Ce specialiști se ocupă de imaginea ta pentru evenimentele importante?
Anda Adam: Colaborez cu stilişti pentru evenimentele mari. Mi se întâmplă însă foarte des ca din cauza programului foarte încărcat să uit de invitaţiile primite, astfel că mă trezesc cu o zi înainte că nu am vestimentaţia pregătită şi apelez rapid la ajutorul stilistului.

Cum te asiguri că vei arăta mereu în formă?
Am făcut dintotdeauna sport. Am un stil de viaţă sănătos, nu mănânc alimente periculoase chiar dacă nu respect orarul meselor zilnice. Cel puţin de la începutul acestui an de când au debutat filmările la „Te cunosc de undeva”, programul meu a fost dat complet peste cap. Azi pot mânca de prânz la 12, mâine abia la 15 şi aşa mai departe. Însă am grijă ca şi în aceste condiţii să nu mănânc fast food sau alimente grase.

Care a fost cel mai mare dezastru de frumusețe pe care l-ai realizat vreodată?
Nu i-aş spune dezastru, dar cu siguranţă nu aş mai purta, de exemplu, sprâncenele aşa cum le aveam în urmă cu 13 ani. La fel şi hainele de atunci. Erau, normal, alte vremuri, altă modă, în România nu ajunseseră brandurile pe care le găsim acum în orice mall.

Spune-mi un secret de frumusețe, la care apelezi!
Noaptea am grijă să îmi aplic pe ten o cremă grasă cu aminoacizi. Am pielea uscată şi, după câteva ore bune de stat cu machiajul pe faţă, am nevoie de acest „ritual”.

Ce destinație de frumusețe ai vizitat și ți-a lăsat o amintire plăcută și de ce?
Tot timpul îmi va plăcea New York-ul. Acolo locuieşte mama mea şi în fiecare an, în luna ianuarie, îmi petrec acolo cel puţin trei săptămâni. Este ca a doua mea casă.

Dacă ar fi să schimbi ceva la tine din punct de vedere estetic, care ar fi acel lucru?
Mi-ar fi plăcut să am ochii albaştri sau verzi. Aproape toţi din familia mea au ochii deschişi la culoare. Numai eu am ieşit oaia cu ochii negri.

Ai vreo obsesie legată de produsele cosmetice?
Îmi place să experimentez, să testez noi produse. Astfel că mi-am umplut deja un raft întreg cu parfumuri, creme şi loţiuni de corp. Îmi plac aromele orientale, lemnoase.

Ai vreun ritual de înfrumusețare pentru ziua concertelor?
Mă machiez de obicei în maşină pentru că dimineaţa abia am timp să fac un duş şi să mănânc. Am întotdeauna la mine oglinda în geantă pentru a-mi fixa machiajul înainte de concert. Când uit oglinda, folosesc camera video de la telefonul mobil.

Mesaj pentru cititoarele Tabu
Vă urez o vară de neuitat în care să va distraţi alături de cei dragi şi să continuaţi să citiţi Tabu, cea mai curajoasă revistă pentru femei!

Foto: Maurizio Montani

Articole asemanatoare
Anda Adam și-a luat mașină de fițe
anda-adam
Anda Adam s-a apucat de noi afaceri
anda-adam
Andei Adam mai sexy ca niciodată insă lumea vrea să știe unde i-a dispărut soțul!
frumusețe
7 secrete de infrumusetare pe care le poti pune azi in aplicare (P)

Comenteaza acest articol

Anda Adam – Secrete, obsesii și ritualuri de înfrumusețare

by   2 min
0