Tabu
Image default
BEAUTY Slider

8 trăsături care în trecut erau considerate defecte, dar au devenit atuuri în 2020

Multe femei caută defecte în aspectul lor: de multe ori cred că părul lor nu este prea bogat și că pielea lor este departe de a fi perfectă. Din fericire, nu există acum un standard universal și credem că toate femeile sunt frumoase în felul lor unic.

Fiecare femeie ar trebui să se iubească și să se accepte pe sine, așa cum a creat-o natura. Am analizat 8 trăsături care erau considerate defecte și au devenit brusc apreciate, mai ales în anul 2020.

Părul blond natural

În trecut, femeile care aveau părul natural blond-nisipiu , își vopseau părul în blond deschis. Astăzi, este în vogă culoarea naturală. De exemplu, aceasta este culoarea pe care a ales-o Jennifer Lopez nu cu puțin timp în urmă. În plus, această culoare ascunde imperfecțiunile și modificările legate de vârstă.

Obrajii plini

De asemenea, femeile cu obrajii plini nu își mai ascund această calitate. Anume această caracteristică vă permite să arătați mai tinere decât sunteți. Unele celebrități, dimpotrivă, sunt mândre de obrajii lor și nu doresc să apeleze la ajutorul chirurgilor plastici pentru a obține pomeți expresivi. Printre ele se numără Gigi Hadid, Selena Gomez, Miranda Kerr.

Părul cărunt

Frumusețea naturală este la modă în 2020. Designerii din întreaga lume admiră femeile care își etalează frumusețea naturală, în ciuda modelelor impuse. Un aspect important ar fi ca părul și pielea să fie bine îngrijite. Multe vedete de la Hollywood, care nici măcar nu au 40 de ani, au încetat să-și coloreze rădăcinile cărunte. De exemplu, Kate Middleton, surorile Olsen și Taylor Swift apar uneori în public cu părul gri.

Bustul mic

În trecut, era populară tendința ca femeile să-și mărească bustul până la 3-4 dimensiuni. Astăzi, această tendință nu mai este la modă, iar femeile sunt pasionate de frumusețea și aspectul natural al pieptului. Desigur, unele dintre femei continuă să viseze la un piept generos. Implantul nu este o soluție potrivită deoarece coloana vertebrală are de suferit. De aceea, recent, una dintre cele mai populare intervenții chirurgicale a fost reducerea sânilor și îndepărtarea siliconului.

Buze naturale

Nu cu mult timp în urmă, multe doamne visau la buze pline și voluptoase. Acum această tendință este și ea dată uitării, iar femeile doresc mai des să vadă o imagine naturală în oglindă. În plus, bărbaților le place mai mult frumusețea naturală.

Tonul imperfect al pielii

Conturarea preferată de surorile Kardashian nu mai este actuală. A fost înlocuită cu aspectul proaspăt al tenului în stilul lui Meghan Markle. Machiajul sculptat adaugă ani. Prin urmare, acum make-up artiști și corectează ușor contururile cu ajutorul unui fard.

Pistruii

Pistruii sunt la modă în fiecare primăvară, chiar și în 2020. Femeile care nu au pistrui, dar își doresc să fie sărutate de soare, le desenează cu un dermatograf. Dacă Natura v-a înzestrat cu pistrui, nu le ascundeți sub machiaj. Aplicați doar un fond de ten. Cremele BB și SS cu o textură ușoară se vor descurca foarte bine cu această sarcină.

Șolduri bine sculptate

Parametrii 90-60-60 nu mai sunt la modă și, se pare că trăim un adevărat boom al femeilor cu șolduri bine sculptate. Kim Kardashian, Kylie Jenner, precum și Jay Law și Beyoncé sunt doar câteva vedete care își etalează talia de viespe și șoldurile mari. În prezent, silueta 130-60-150 este la modă, iar șoldurile și fesele sunt bine lucrate.

Renunțarea la oja-gel

Recent, femeia care nu avea ojă- gel pe unghii era considerată de modă veche, iar unghiile ei — nu erau bine îngrijite. În ciuda acestui fapt, în 2020, medicii, activiștii ecologiști și chiar unii manichiuriști au revizuit acest aspect. În special, lacurile cu gel provoacă subțierea platinei unghiilor. Uscarea cu o lampă UV este un alt motiv pentru a vă răzgândi cu privire la unghiile cu gel.

ARTICOLE SIMILARE

35% dintre români plătesc de două ori tratamentele dentare

În România, schimbarea sexului este decontată de stat

Andreea Damian

Adio, diete! A fost descoperit secretul care topeste rapid grasimea de pe abdomen

Christy Turlington, colaborare cu Avon

realitatea

CHA CHA LITIX! Episodul 63. Pariuri pe candidații la primărie

Andreea Damian

DE NECREZUT! O blonda superba din Romania vrea sa-si mutileze sanii

Scrie un comentariu