Home > Lifestyle > ANDRA a izbucnit in plans – durerea era prea mare

ANDRA a izbucnit in plans – durerea era prea mare

andra tristaViaţa de artist nu este întotdeauna roz, iar asta a simţit-o pe pielea ei Andra. Solista a trecut prin momente cumplite când a aflat că mama ei trebuie operată de urgenţă, din cauza unor probleme grave de sănătate. Numai că, vedeta nu a putut fi tot timpul alături de ea, aşa cum şi-ar fi dorit. Andra a trebuit să nu îşi lase deoparte nici meseria şi să-şi onoreze promisiunile contractuale, deşi cea care îi dăduse viaţă se afla în suferinţă.

Andra a trecut printr-o grea cumpănă. A aflat că mama ei, Viorica, este grav bolnavă şi că era necesară o intervenţie de urgenţă. Vestea a căzut ca un trăsnet, însă Andra a găsit putere să-şi susţină mama datorită fraţilor ei, care i-au fost alături.

Numai că, viaţa de artist cere sacrificii, pe care cântătreaţa a trebuit să le facă exact când Veronica se afla pe patul de spital. Andra, care tocmai lansase un album de muzică populară, a fost nevoită să participe la o emisiune televizată, alături de fratele ei, Săndel, şi să îşi lase pentru câteva ore mama.

Gândul că cea care i-a dat viaţă suferă, iar ea nu este acolo să-i aline durerea a copleşit-o pe Andra şi, în timp ce interpreta piesa “Drumul vieţii ne desparte”, cântăreaţa a izbucnit în lacrimi.

“Am avut la un moment dat nişte probleme cu mama, de sănătate, şi eram în Bucureşti. Ne-am dus într-o dimineaţă la spital şi i-au spus medicii că trebuie să o opereze. I-am sunat atunci pe fraţii mei şi la ora 1-2 au fost în Bucureşti. Am simţit în acel moment că pot să împart greutăţile cu cineva şi că nu sunt singură. Ţin mine că în ziua în care a operat-o pe mama avem o emisiune cu fratele meu, lansasem albumul “Lucru mare-i omenia”. Cântam o melodie, “Drumul vieţii ne desparte” şi spun sincer am izbucnit în plâns. Fratele meu, care este un sensibil, a plâns şi el. Şi acum îmi vine să plâng pentru că retrăiesc momentele alea, cât de greu ne-a fost. Dar faptul că am fost împreună ne-a ajutat. Poate pentru că îmi amintesc de momentele alea grele, în care am avut nevoie de fraţii mei, susţin ideea de a avea doi-trei copii. De aceea mai vreau copii”, a declarat Andra la Acasă TV.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/

Articole asemanatoare
Vedete nascute pe 23 august!
Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!
IN SFARSIT, PREMIANTII! AFLA CINE A PLECAT ACASA CU TROFEUL ROMANIAN MUSIC AWARDS!
JAY SEAN CANTA PE SCENA ROMANIAN MUSIC AWARDS!

Loading...

Comenteaza acest articol

ANDRA a izbucnit in plans – durerea era prea mare

by   1 min
0