Home > Lifestyle > “Gata cu inmormantarile.” Replica “macabra” data de Paul Walker intr-o scena stearsa din “Fast and Furious”

“Gata cu inmormantarile.” Replica “macabra” data de Paul Walker intr-o scena stearsa din “Fast and Furious”

Cu cateva zile inainte de disparitia cutremuratoare a actorului in varsta de 40 de ani, site-ul american www.movies.com a descris o scena suplimentara din filmul “Fast and the Furious 6”.

Scena este inclusa pe varianta de DVD si Blu-Ray a filmului “Fast and the Furious 6”, ce se va lansa in Statele Unite pe 10 decembrie.

In scena neinclusa de producatori in “Fast and the Furious 6”, prietenii lui Brian O’Conner, jucat de Paul Walker asista la inmormantarea lui Han si Gisele, ucisi la finalul filmului lansat in acest an, relateaza Daily Mail.

Roman, jucat de Tyrese Gibson ii cere lui Walker ca aceasta sa fie ultima inmormantare la care asista: “Promite-mi Brian, gata cu inmormantarile.” Replica lui Brian (Paul Walker) este cea care promite sa le dea fiori fanilor: “Inca una (n.r. inmormantare)”, anunta el.

Site-ul noteaza ca scena face referire la razbunarea grupului pe Ian Shaw – personajul negativ din “Fast and the Furious 7”, interpretat de Jason Statham.

Paul Walker a murit sambata, dupa ce automobilul Porsche Carrera GT in care Walker se afla ca pasager s-a lovit brutal de un copac si a explodat. Actorul si bunul sau prieten Roger Rodas, care a condus automobilul, au decis sa faca o scurta plimbare, intr-o pauza a unui eveniment de caritate.

Articole asemanatoare
paul walker
„I am Paul Walker”, un film care ne îndeamnă să căutăm adevărata valoare a vieții
paul walker
Fotografie rară cu fiica lui Paul Walker. Primul selfie după 5 ani de la decesul actorului
Paul Walker
Imagini emoționante din documentarul despre viața lui Paul Walker
Cătălin Botezatu şi-a pus la cale înmormântarea! “Va exista şi un dress-code!”

Loading...

Comenteaza acest articol

“Gata cu inmormantarile.” Replica “macabra” data de Paul Walker intr-o scena stearsa din “Fast and Furious”

by   1 min
0