Tabu
Image default
LIFESTYLE

“Gata cu inmormantarile.” Replica “macabra” data de Paul Walker intr-o scena stearsa din “Fast and Furious”

Cu cateva zile inainte de disparitia cutremuratoare a actorului in varsta de 40 de ani, site-ul american www.movies.com a descris o scena suplimentara din filmul “Fast and the Furious 6”.

Scena este inclusa pe varianta de DVD si Blu-Ray a filmului “Fast and the Furious 6”, ce se va lansa in Statele Unite pe 10 decembrie.

In scena neinclusa de producatori in “Fast and the Furious 6”, prietenii lui Brian O’Conner, jucat de Paul Walker asista la inmormantarea lui Han si Gisele, ucisi la finalul filmului lansat in acest an, relateaza Daily Mail.

Roman, jucat de Tyrese Gibson ii cere lui Walker ca aceasta sa fie ultima inmormantare la care asista: “Promite-mi Brian, gata cu inmormantarile.” Replica lui Brian (Paul Walker) este cea care promite sa le dea fiori fanilor: “Inca una (n.r. inmormantare)”, anunta el.

Site-ul noteaza ca scena face referire la razbunarea grupului pe Ian Shaw – personajul negativ din “Fast and the Furious 7”, interpretat de Jason Statham.

Paul Walker a murit sambata, dupa ce automobilul Porsche Carrera GT in care Walker se afla ca pasager s-a lovit brutal de un copac si a explodat. Actorul si bunul sau prieten Roger Rodas, care a condus automobilul, au decis sa faca o scurta plimbare, intr-o pauza a unui eveniment de caritate.

ARTICOLE SIMILARE

Rețete de cocktail pe bază de whisky apreciate chiar și de doamne (P)

Andreea Damian

Smartphone-urile au dus la apariția unui nou tip de riduri

realitatea

Fostul sot al Antoniei are o noua iubita! E o blonda sexy din showbiz

Ryan Reynolds considerat de revista People “Cel mai sexy barbat din lume”

realitatea

Săptămânal Tabu: Scoția, teatru, Bran , Kapitalism și Undertone

realitatea

AVEREA pe care o au de ÎMPĂRŢIT Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu

Scrie un comentariu