Tabu
CULTURE What's hot

ANDRA a debutat cantand o MANEA cu ADI MINUNE

Andra are un parcurs muzical fara greseala, dar si un debut cat se poate de interesant. Parintii i-au inteles talentul inca din primii ani ai copilariei si, gratie glasului sau, solista s-a facut usor remarcata pe plan local, in judetul Cluj, unde nu rata nici un concurs, festival sau ceremonie. Iar un moment aparent banal, in care s-a urcat pe scena sa cante cu Adrian Minune, avea sa se transforme in lozul castigator pentru tanara aspiranta la glorie.

Si, desi a colaborat cu mai multi compozitori, debutul i-l datoreaza lui Costi Ionita, cel care i-a si compus primul album. Iar Costi a remarcat-o total intamplator, la un spectacol din Cluj, acolo unde, pe afis, se afla si Andra, alaturi de nume mari ale muzicii romanesti, printre care si Adrian Minune. Si, cum este capabila sa interpreteze absolut orice gen muzical, o clipa de inspiratie avea sa-i traseze Andrei viitorul muzical, intr-un moment in care mai mult ca sigur ca nici ea nu se astepta.
Astfel, in timpul recitalului lui Adrian Minune, Andra s-a urcat pe scena, inopinat, si a inceput sa cante alaturi de el, momentul fiind unul de exceptie. Si, cum stie sa intuiasca talentul si oportunitatea, Costi Ionita, aflat in sala si fascinat de glasul tinerei soliste, a contactat-o imediat si i-a propus o colaborare, frecandu-si palmele de bucurie ca poate sa puna mana pe un artist valoros. Si, dupa ce s-a inteles cu Alexandru Mihai, tatal Andrei, a mai fost doar un pas pana la single-ul si albumul de debut.

De altfel, Andra chiar a povestit, recent, ca inainte sa-l intalneasca pe Costi, a mai avut posibilitatea de a colabora cu alti compozitori cunoscuti, insa nimeni nu i-a propus stilul R’n’B, asa cum ea isi dorea, cu ardoare, la vremea respectiva.
DETALII AICI!adi minune

ARTICOLE SIMILARE

Elena Gheorghe, jignită de fani: «Ce retardată erai!»

Dragobete Special: Inima e-un telefon

Horoscop săptămânal: 16-22 decembrie

Maestrul Interior – Workshop Transformational

realitatea

Adevarul despre jobul din Anglia al sotului Oanei Roman

realitatea

Stiai ca toata lumea (chiar si nevazatorii) viseaza?

realitatea

Scrie un comentariu