Tabu
Image default
CULTURE Slider

Vacanță de primăvară la Muzeul Satului | Ateliere pentru cei mici

În perioada 19 — 23 aprilie, copiii sunt bineveniți să participe la o serie de ateliere de creație organizate de  Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” din București. 

Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” invită copiii să își petreacă o săptămână din vacanța de primăvară în aer liber și să participe la o serie de ateliere de creație, coordonate de meșteri iscusiți, pe care copiii îi cunosc deja din cadrul taberei Vara pe uliță

Așadar, copiii sunt așteptați să învețe să încondeieze ouă cu profesoara Cristina Niga. Totodată, cei mici vor descoperi cum se confecționează jucăriile din lemn în cadrul atelierului coordonat de Corneliu Zaharescu. La atelierul de păpuși, îndrumătoarea va fi Doina Khalvati, iar la cel de bricolaj, coordonatoarea este Luminița Voica. 

Atelierele sunt adresate copiilor şi tinerilor cu vârsta între 6 și 14 ani și au loc în perioada 19 – 23 aprilie 2021, de luni până vineri, între orele 11:00 și 14:00. Participanţii au posibilitatea să opteze la înscriere pentru un atelier/zi sau pentru un singur atelier/săptămână. Materialele necesare sunt asigurate de profesorii coordonatori ai atelierelor. 

Costul unui atelier este de 30 de lei/participant și se poate achita la casieria muzeului, în data de 19 aprilie. Atelierele se organizează pentru 8 copii/atelier, respectând normele în vigoare. Detalii suplimentare și înscrieri la adresa de e-mail [email protected].

ARTICOLE SIMILARE

Celebritati nascute pe 4 mai!

realitatea

Serena Williams o apără pe Meghan Markle, după interviul exploziv. Ce mesaj îi transmite

Andreea Damian

LOREDANA lui Smiley eliminata! CUM s-a intamplat!

Vedete nascute pe 18 septembrie!

realitatea

Genti din pluta – Un accesoriu deosebit, ce poate crea o stare de spirit buna unei femei

realitatea

Gwyneth Paltrow, cinci lecții de modă pentru un stil vestimentar atemporal

Andreea Damian

Scrie un comentariu