Home > Vedete > Andra a filmat cu cel mai îndrăgit actor al momentului

Andra a filmat cu cel mai îndrăgit actor al momentului

Andra

Veşti bune pentru fanii solistei care îşi bucură mereu fanii cu ceva nou. Andra Măruţă (33 de ani), căci despre ea este vorba, a filmat weekendul trecut un nou videoclip la o piesă pe care o va lansa în curând. Surpriza cea mai mare este că a filmat alături de cel mai îndrăgit actor al momentului şi anume de Adrian Nartea pe care fanii îl ştiu din serialul „Vlad”, care a ajuns la cel de-al treilea sezon.

Deşi echipa Andrei nu a vrut să dea prea multe amănunte tot au scăpat câteva detalii pe reţelele de socializare ca de exemplu că filmările au avut loc la Snagov, în casa în care s-a filmat serialul în care joacă actorul şi în poveste e a familiei Dragomir şi că echipa a muncit până dimineaţa.

adrian nartea a filmat cu andra

adrian nartea a filmat cu andra

Adrian Nartea, care este şi model dar şi actor, a publicat imagini din casa familiei Dragomir din serial, acolo unde a scris că are un nou proiect care va apărea în curând. Fanii s-au prins imediat că despre el este vorba imediat că este vorba chiar de Adrian Nartea după ce şi Cătălin Măruţă a publicat pe instastory-ul personal imagini cu actorul în timp ce se antrena şi făcea câteva exerciţii fizice. Şi ei nu au fost singurii din echipă care au publicat imagini sau filmuleţe de la filmările pentru noul videoclip. Mai mulţi au postat aceste imagini cu cei doi sau din casa din serial.

andra si adrian nartea

Andra si Adrian Nartea

Important este că fanii aşteaptă cu nerăbdare rezultatul final, care cu siguranţă că-i vor mulţumi atât pe cei care o iubesc pe Andra, dar şi cei care îl îndrăgesc pe actorul Adrian Nartea şi urmăresc serialul în care joacă. Cât despre Andra, aceasta a povestit într-un filmuleţ că după ce fimările s-au terminat la 2 imineaţa, urma să plece la Praga, unde are treabă şi îşi va ţine la curent fanii cu ce are de făcut pentru următoarea perioadă. Aşa că fiţi cu ochii atât pe Andra cât şi pe Adrian Nartea.

Articole asemanatoare
catalin-maruta-si-andra
Andra și Cătălin Măruță au avut parte de o sărbătoare în familie
lia-bugnar
De ce nu vrea să joace Lia Bugnar cu iubitul mai tânăr la TV
andra-catalin-maruta
Andra și Cătălin Măruță și-au sărbătorit fiica
monicabirladeanu
Monica Bîrlădeanu tot mai aproape de Dumnezeu

Comenteaza acest articol

Andra a filmat cu cel mai îndrăgit actor al momentului

by Tabu Tabu   1 min
0