Tabu
PEOPLESlider

Andra și Cătălin Măruță, pregătiți să-și mărească familia. Vine al treilea copil?

Mulți fani se întreabă tot mai des dacă Andra și Cătălin Măruță își mai doresc copii. Artista a mărturisit că nu au făcut planuri în acest sens, dar, în același timp, nici nu exclude să aibă un al treilea copil.

„Deja m-am obișnuit, pot să îmi fac și un tricou cu: „Pe când al treilea copil? Eu nu mă pot supăra, oamenii sunt curioși, se vede că ne place viața de părinți, probabil că este o întrebare care le vine natural. Nu simt o presiune, ci doar curiozitate și pot să spun de multe ori același lucru: nu știu ce și cum va fi. Nu excludem varianta, nici nu avem în plan acest lucru”, a mărturisit artista pentru Viva.ro.

Andra e o mamă model și are grijă să-și educe frumos copiii și să le ofere tot ce au nevoie. „N-aș zice că sunt mereu cu zâmbetul pe buze și cred că e de înțeles că avem și momente mai stresante, când suntem obosiți, supărați, frustrați. Este o provocare să fii mamă, dar fac tot ce pot ca ei să se simtă iubiți și înțeleși. Dacă nu reușesc în orice moment, sper ca ei să știe că și mami este om și să mă ierte.

Au fost, desigur, și încă sunt momente când îmi este greu: să fiu departe de ei este mereu dureros. De aceea, fac un efort și plec imediat după un concert, chiar dacă sunt în alt oraș, chiar dacă se termină la 2 dimineața, pentru a ajunge acasă când ei se trezesc. Uneori, lumea mă întreabă de ce nu plecăm în vacanțe fără copii. Motivul este acesta: nu putem să stăm fără ei”, a mai povestit Andra pentru sursa citată.

ARTICOLE SIMILARE

Boala incurabilă de care suferă Andreea Bălan: „Nu mai sunt la fel”

Andreea Damian

Toni Garrn și-a făcut singură machiajul de mireasă! Cum obții sprâncene „la modă” pentru ziua nunții

Andreea Damian

Shakira a fost deja înlocuită! Gerard Pique, relație cu o studentă de 23 de ani

Andreea Damian

Povestea de pe noptieră | Cel mai neînțeles roman din lume

Andreea Damian

Teo Trandafir, meniu atipic de Crăciun

Andreea Damian

Celine Dion a adoptat una dintre ultimele tendințe ale sezonului

Andreea Damian

Scrie un comentariu