Tabu
Image default
PEOPLESlider

Andreea Bălan are un nou iubit după despărțirea de Tiberiu Argint. Cum a fost surprinsă artista

Andreea Bălan n-a stat mult singurică, după despărțirea de Tiberiu Argint. Vedeta pare să-și fi refăcut viața, după ce a fost părăsită după o relație de aproape un an și jumătate.

Pe rețelele de socializare, Alina Pușcaș a fotografiat-o pe Andreea Bălan în timp ce vorbea pe telefon, prin mesaje. Artista stătea relaxată pe canapea și chiar schița și un zâmbet. Alina Pușcaș, entuziasmată, a scris în dreptul imaginii: ”Oare cu cine vorbește?”. Nici răspunsul nu a întârziat să apară, căci Andreea Bălan a distribuit imaginea respectivă și a scris în dreptul ei: ”Cu❤️”, semn că ar putea să fie vorba despre o persoană foarte dragă ei.

În urmă cu ceva timp, Andreea Bălan declara faptul că este fericită alături de Tiberiu Argint, după ce a trecut printr-o despărțire grea cu tatăl fetițelor sale, George Burcea. Și acesta din urmă și-a refăcut viața, regăsindu-și fericirea în brațele frumoasei Viviana Sposub.

Ei bine, deocamdată nu se știe dacă Andreea Bălan este pregătită să intre într-o nouă relație și s-a îndrăgostit nebunește de un alt bărbat ori poate fi vorba despre o împăcare surprinză cu Tiberiu Argint.

Tiberiu Argint este un nume cunoscut în lumea mondenă, fiind fratele prezentatoarei TV Sonia Argint. Povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și Tiberiu a fost una cât se poate de impresionantă, mai ales în condițiile în care a fost vorba despre dragoste la prima vedere.

ARTICOLE SIMILARE

Cum se văd emoțiile în corpul uman și în ce mod ne afectează sănătatea

Andreea Damian

Sophie Turner, însărcinată cu al doilea copil! Imaginile care au dat-o de gol

Andreea Damian

Ce nume a ales Prințesa Eugenie pentru fiul ei. Prima fotografie cu bebelușul regal

Andreea Damian

Despre memorie – Fotografie cu Cristiana Apostol

realitatea

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, de urgență la spital

Tabu Tabu

Când și unde se vor cununa religios Simona Halep și Toni Iuruc

Andreea Damian

Scrie un comentariu