Tabu
PEOPLESlider

Andreea Bănică și-a concediat soțul. Ce spune despre divorțul de Lucian Mitrea

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează un cuplu încă din liceu, iar în timp au reușit să își construiască familia mult dorită. Povestea lor de dragoste durează de aproximativ trei decenii și au împreună doi copii, Sofia și Noah Andrei.

În cadrul emisiunii „În Oglindă”, Andreea Bănică a vorbit deschis despre momentele dificile din căsnicia lor și despre modul în care au depășit neînțelegerile. Artista a subliniat că, de-a lungul timpului, au existat situații care au generat certuri și discuții între ea și Lucian Mitrea. Cu toate acestea, cuplul a reușit să depășească obstacolele și să rămână unit în ciuda provocărilor.

Unul dintre aspectele dezvăluite de Andreea Bănică a fost decizia de a-și concedia soțul din funcția de manager. Artista a explicat că această schimbare a fost necesară pentru a separa relația personală de cea profesională, asigurându-se că deciziile de business sunt luate în mod obiectiv și că familia nu este afectată de presiunile industriei muzicale.

„Probabil, în ziua de azi lumea nu concepe un astfel de cuplu, atât de bine sudat și cu o iubire atât de mare, ne iubim foarte mult. El a încercat toată viața să mă ocrotească, să nu mă deranjeze, să nu mă jignească. Într-adevăr, în ceea ce privește cariera mea și în ceea ce privește profesia mea, acolo m-a deranjat mult, acolo m-a mustrat cel mai mult. Aici am văzut o latură a tatălui meu pe care am regăsit-o în Lucian.

Da, l-am concediat, i-am spus la un moment dat că nu mai vreau să meargă cu mine la evenimente, i-am spus că vreau să-mi caut un tour manager și prin el să avem discuțiile. I-am spus că nu vreau să ne stricăm familia din cauza carierei mele, pentru că ajungeam să ne certăm foarte des”, a mărturisit Andreea Bănică.

Cântăreața a vorbit și despre divorț și a precizat că nu a simțit niciodată nevoia să facă acest pas. Lucian Mitrea îi este și foarte bun prieten Andreei Bănică, astfel că artista a găsit la jumătatea sa tot ceea ce și-a dorit.

„Nu, nu am simțit niciodată că vreau să divorțez, nu am avut de ce, nu am avut motive. Am un bărbat și un prieten, pentru că el este prietenul meu, atât de bun, de blând și de adevărat încât nu am avut de ce. Nu mi-a dat niciodată motive în viață să zic că vreau să divorțez”, a declarat Andreea Bănică, în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Transformarea incredibilă a unei actriţe celebre. N-ai să ghicești cine este această femeie – FOTO

Andreea Damian

ROMÂNIA dă liber la ucis ciocârliile pentru restaurantele de lux

Dora Constantinovici

Blackface 2.0: Femeile albe pretind pe Instagram că sunt de culoare dar insistă că nu sunt rasiste

Andreea Damian

Ce a spus mama lui Smiley despre Gina Pistol chiar în ziua nunții

Andreea Damian

Balmain Fashion Show | Libertate, unicitate, senzațional

Andreea Damian

Dragoș Bucur spune cum învață copiii lui acasă

Andreea Damian

Scrie un comentariu