Tabu
Image default
lifestyle

Andreea Moldovan, eliminata de la Masterchef: “Zâmbetul nu te mai ajută! Părăseşti MasterChef”

Aseară s-a dat startul marilor emoţii la „MasterChef”. Dintre cei opt semifinalişti, au mai rămas în concursul ce se închide astă-seară doar patru concurenţi: Bogdan Alexandrescu, Petru Buiucă, Mimi Nicolae şi Alexandru Petriceanu. Oricare dintre aceştia poate pune mâna pe marele titlu de Masterchef şi pe cecul de 50.000 de euro.

Inclusiv Andreea Moldovan, “Casnica” de la MasterChef, a fost eliminată din concurs, îndeplinindu-se astfel dorinţa multor telespectatori şi contracandidaţi. A plâns la greu: “Nici când am născut nu am simţit atâta adrenalină! Mi-am lăsat familia! Sunt mai bună decât câştigătorul”.

Pentru că nu putea părăsi competiţia fără să spună câteva răutăţi, Andreea nu s-a dezis nici de această dată. “Vorbeam şi cu Izaura şi spuneam că trebuie să câştige concursul cineva care să merite, la care să ne uităm cu mândrie. În finală sunt nişte oameni care nu sunt cei mai buni. Eu nu mă voi putea uita cu respect la cel care va câştiga pentru că ştiu că nu este mai bun ca mine”, a spus “casnica”.

De-a lungul competiţiei ea s-a remarcat mai mult prin răutăţile spuse la adresa colegilor săi şi mai puţin prin felul de a găti şi prin gustul şi aspectul preparatelor sale.

Premiul cel mare pus în joc este de 50.000 de euro, dar la fel de preţios este şi şorţul de primul MasterChef din România.

ARTICOLE SIMILARE

“Tatăl vostru era un drogat?”, au fost întrebații copiii lui Michael

realitatea

TOP 10 cele mai șocante despărțiri de vedete

realitatea

MUST SEE: Copenhaga

realitatea

Lindsay Lohan, suspectată de furt

realitatea

DINU PATRICIU intre viata si moarte in aceste clipe!

Mischa Barton, goală și încrezătoare

realitatea

2 comentarii

Scrie un comentariu