Tabu
Image default
PEOPLE

Aniversare în familia Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu – fiica lor a făcut 3 ani

Unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizz este cu siguranță cel format din Mădălin Ionescu (49 de ani) și Cristina Șișcanu (35 de ani), care au fost și mai uniți de apariția fiicei lor, Petra. Micuța a venit în viața lor în urmă cu trei ani, iar pe 29 aprilie, cei din familie au sărbătorit-o pe fiica lor.

cristina siscanu si petra
cristina siscanu si petra

Petrecerea de aniversare a avut loc în curtea casei familiei, unde s-au aflat părinții micuței sărbătorite dar și cei doi copiii mai mari din prima căsătorie a lui Mădălin Ionescu, Ștefania și Filip. Îmbrăcată într-o rochiță de prințesă, micuța Petra a pozat alături de mama ei, care a încărcat imaginile pe pagină de Instagram, pentru a le arăta prietenilor din mediul online cum se distrează alături de fiica să. Petra este mare fană a unicornilor, căci ei nu au lipsit nici de pe tricoul fetiței, nici din cameră, acolo unde au fost prezenți în formă unui balon gigantic.

toata familia lui madalin ionescu
toata familia lui madalin ionescu

Puștoaica a primit multe cadouri, tort și tot felul de surprize căci a fost răsfață zilei. Părinții micuței au publicat în aceeași zi pe rețelele de socializare imagini și filmulețe videoc cu petrecerea dată fetiței lor care s-a distrat pe cinste. Petra a avut alături de ea și pe fratele ei mai mare Filip de 17 ani, care are ceva probleme de sănătate

ARTICOLE SIMILARE

Kim Kardashian și-a botezat copiii în Armenia

Andreea Damian

Meghan Markle a supărat-o din nou pe regină

Andreea Damian

Beyonce a arătat uimitor într-o rochie de 10.000 $ la ceremonia de reînnoire a jurămintelor

Andreea Damian

Selma Blair a anunțat că suferă de o boală cumplită

Andreea Damian

Cum arată și cu ce se ocupă Miki de la K-pital, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor

Andreea Damian

Mai ţii minte trupa Sweet Kiss? Cum arată acum membrii ei și cu ce se ocupă ei în prezent. Schimbarea e fabuloasă!

Andreea Damian

Scrie un comentariu